.

.

Kemcatui 12 пакувања 1 инчен кабелски стеги, прицврстувач на цевки од не'рѓосувачки челик, гумен стегач изолирана, метални стеги на јам

Kemcatui 12 пакувања 1 инчен кабелски стеги, прицврстувач на цевки од не'рѓосувачки челик, гумен стегач изолирана, метални стеги на јам

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

✿ 〖Whate можете да добиете〗 Clamp на спроводник x 12 лента за цевки во рамките на DIA : 1 '' / 25mm; Ширина на лентата за цевки : 0,75 '' / 19мм; : Dia Dia Dia : 0. Може да одговара за цевки од 1 '' / 25мм. Различни спецификации за да изберете да ги задоволите вашите животни потреби. ✿ 〖Сигурен квалитет〗 Металните стеги се изработени од високо квалитетен 304 не'рѓосувачки челик кој има добра отпорност на водоотпорна и корозија. Не е лесно да се деформира кога е под притисок. Приложената гумена перница има добра отпорност на абење и висока стабилност против стареење. Стегачот на гума на цревото може да се користи долго време без да се грижите за корозија, 'рѓа, кршење. ✿ 〖Заштитете ја цевката〗 гумената перниче е изработена од квалитетна гума со амортизивен ефект. Добро може да ја заштити цевката од гребнатини и оштетувања за време на употребата. Прицврстувачите за перници можат да бидат цврсто фиксирани во процесот на инсталација. Дизајнот со гумен перниче може да ја направи вашата инсталација и да користи позадоволна. ✿ 〖Широко користена〗 Кним за гума на црево погоден за цевки, кабли, црева, линија, жици, решетка, цевка. Стегачот на каналот е лесен за инсталирање што може да се извртува и свитка според големината на цевката. Кога ви треба отстранување на оригиналното место, можете повторно да се користи и да се рециклирате. ✿ 〖100% шопинг без ризик〗 Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не веднаш. Ако не ви се допаѓаат нашите производи, можете да ги вратите за поврат или да разменувате според упатствата, нема поставени прашања. 100% гаранција за задоволство и сигурна услуга за клиенти поддржана во рок од 24 часа. ✿ 〖Whate можете да добиете〗 Clamp на спроводник x 12. лента за цевки во рамките на DIA : 1 '' / 25mm; Ширина на лентата за цевки : 0,75 '' / 19мм; : Dia Dia Dia : 0. Може да одговара за цевки од 1 '' / 25мм. Различни спецификации за да изберете да ги задоволите вашите животни потреби. ✿ 〖Сигурен квалитет〗 Металните стеги се изработени од високо квалитетен 304 не'рѓосувачки челик кој има добра отпорност на водоотпорна и корозија. Не е лесно да се деформира кога е под притисок. Приложената гумена перница има добра отпорност на абење и висока стабилност против стареење. Стегачот на гума на цревото може да се користи долго време без да се грижите за корозија, 'рѓа, кршење. ✿ 〖Заштитете ја цевката〗 гумената перниче е изработена од квалитетна гума со амортизивен ефект. Добро може да ја заштити цевката од гребнатини и оштетувања за време на употребата. Прицврстувачите за перници можат да бидат цврсто фиксирани во процесот на инсталација. Дизајнот со гумен перниче може да ја направи вашата инсталација и да користи позадоволна.

Параметри на производот

Material:
304 Stainless Steel & Rubber
Color:
Silver
Clamp Inner Dia:
1'' / 25mm
Screw Hole Dia:
0.24'' / 6.2mm
Metal pipe clamp Width:
0.75'' / 19mm
Warm Notices:
1.Please understand that due to manual measurement there may be an error of 2-3mm.:
2.Due to the extrusion during distribution the inner diameter of the stainless steel clamps may be large, easy to twist, bend and operate, manipulate when installing.:
100% Risk-Free Shopping:
If you have any questions, please contact us immediately. If you don't like our products, you can return them for a refund or exchange according to 's guidelines, no questions asked. 100% satisfaction guarantee and reliable customer service supported within 24 hours.:
Слична стока