.

.

Chloes BMS Балансер За Еквилајзер НА Батерии 1pc Gt-24s Балансер На Литиумски Батерии Погоден За NCM/LFP/LTO Li-yon/Lifepo4/LTO Професионален Еквилајзер На Батерии Активен Балансер Smart BM

Chloes BMS Балансер За Еквилајзер НА Батерии 1pc Gt-24s Балансер На Литиумски Батерии Погоден За NCM/LFP/LTO Li-yon/Lifepo4/LTO

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

?€JK Активен Биланс jk Smart активен биланс разликите во напонот помеѓу ќелиите на батеријата, зголемувајќи ја ефикасноста на користењето на батеријата на 95%, обезбедувајќи и на батеријата подолг век на траење ?€Целосна Функционалност jk BMS штити од прекумерно полнење/прекумерно празнење/прекумерна струја и краток спој, прекин на полнењето со ниска температура. ?€СОПСТВЕНА Апликација За Развој JK BMS има своја АПЛИКАЦИЈА за повеќе поставки НА BMS и со bluetooth комуникација, статусот на батеријата во реално време може да се прикаже токму на вашиот телефон. ?€Широко Се Користи Q Поддршка 12v/4 S,24 V/8 S,48 V/16 S,72 V/24 S, 100a-350 A максимална струја lifepo4 батерија систем, и 0.6-2a активна рамнотежа струја, ќе биде совршен избор за вашиот DIY систем. ?●КОРИСТЕТЕ БЕЗБЕДНОСТ●УНИКАТЕН ДИЗАЈН Изборот на правилна заштитна табла и соодветно нанесување е од витално значење за долговечноста на вашите батерии. ?€JK Активен Биланс jk Smart активен биланс разликите во напонот помеѓу ќелиите на батеријата, зголемувајќи ја ефикасноста на користењето на батеријата на 95%, обезбедувајќи и на батеријата подолг век на траење. ?€Целосна Функционалност jk BMS штити од прекумерно полнење/прекумерно празнење/прекумерна струја и краток спој, прекин на полнењето со ниска температура. ?€СОПСТВЕНА Апликација За Развој JK BMS има своја АПЛИКАЦИЈА за повеќе поставки НА BMS и со bluetooth комуникација, статусот на батеријата во реално време може да се прикаже токму на вашиот телефон. ?€Широко Се Користи Q Поддршка 12v/4 S,24 V/8 S,48 V/16 S,72 V/24 S, 100a-350 A максимална струја lifepo4 батерија систем, и 0.6-2a активна рамнотежа струја, ќе биде совршен избор за вашиот DIY систем. ?●КОРИСТЕТЕ БЕЗБЕДНОСТ●УНИКАТЕН ДИЗАЈН Изборот на правилна заштитна табла и соодветно нанесување е од витално значење за долговечноста на вашите батерии. Спецификација : Големина : прибл. 140*128*22mmadapt Тип На Батерија : NCM/LFP /LTO (Li-yon/Lifepo4/LTO) целосно компатибилно Напојување : минималниот вкупен напон на батеријата е поголем ОД 30 V. Препорачани вредности : Ли-јонска батерија 10 S, Lifepo4 батерија 12 S, LTO БАТЕРИЈА 20 S; ако напонот на батеријата е помал ОД 30 V, потребно е надворешно напојување.Работен Опсег на Мономерен Напон : 1.5 Точност На Балансирање На Напон : Точност : ● 1mv(точност на мерење на напон), qu 1mv точност на изедначување на напонот). Режим на рамнотежа : Патентираната Избалансирана Архитектура лета низ кондензаторите за да постигне ефикасно балансирање во врска со алгоритмите за пренос на енергија од точка до точка.

Параметри на производот

Size:
approx. 140*128*22mm
Adapt Battery Type:
NCM/LFP /LTO (Li-ion/Lifepo4/LTO) fully compatible
Power Supply:
The minimum total voltage of battery pack is greater than 30V. Recommended values
Monomer Voltage Operating Range:
1.0~4.5V
Voltage Balancing Accuracy:
Accuracy
Balance mode:
Patented Balanced Architecture flies across capacitors to achieve efficient balancing in conjunction with point-to-point energy transfer algorithms.
Balance current:
APP custom settings
Drop-off detection:
Support
Undervoltage protection sleep voltage:
Undervoltage dormancy voltage can be set by APP customization
Static working current:
Balance off 10mA, Balance on 25mA
Working Environment Temperature:
-20~+55
Is External Power Required:
No need for external power supply, relying on the internal energy transfer of the battery to achieve overall balance.
Feature:
Advanced Active Equalization is power transfer and no need to set the upper battery equalization. The best working condition is to repair the voltage balance in the full battery voltage range, while the reverse passive discharge equalization needs to set the upper equalization for the higher to higher discharge alignment equalization. The operating principles of the two are different, and the system configuration is also different.:
If you need to set the upper equalization, you need to set the sleep voltage value as:
upper equalization voltage-0.3v
If you don't need to set the upper balance, just press the system default.:
Fine workmanship and good performance.:
Easy to use.:
Long s :
Слична стока