.

.

Solbortum Bamboo Shoe Rack, вертикална решетка за чевли, мала решетка за чевли за влез, вертикална слаба решетка за чевли, дрвена решетка за чевли за плакарот ходник, решетката ?

Solbortum Bamboo Shoe Rack, вертикална решетка за чевли, мала решетка за чевли за влез, вертикална слаба решетка за чевли, дрвена решетка

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

【Големина и капацитет】 Големината на секој слој на решетката за чевли од бамбус е 27 "w x 10" d x 9 "H Секој степен може да држи 3-4 пара чевли. Нашата оваа дрвена решетка за чевли може да зачува до 9-16 Парови чевли. Организатор на чевли за плакарот, организатор за закачалници за чевли за плакарот, мала решетка за чевли за плакарот, организатор на чевли за плакарот, решетката за чевли за влез. Ефективна водоотпорна, текстурата е тешка, структурата е цврста, можете да користите неколку години не се лесни за деформирање. штанд за чевли, решетката за чевли за врата, плакарот за решетки за чевли, дрво за чевли, организатор на плакари за чевли, складирање на чевли. 【Супер Лесно за склопување】 Не се потребни алатки, оваа мала решетка за чевли иновативен дизајн на преклопување во форма на X, само помалку од 1 минута, сте завршиле со склопот, користете веднаш по приемот на решетката за чевли за чевли, решетката за чевли, решетката за чевли за гаража, решетката за чевли за плакарот, организаторот за деца за чевли, решетката за чевли за плакарот мал простор. 【Едноставен и разноврсен】 природна бамбус дрво текстура е погодна за скоро секоја декорација на домот. Тоа е одлична ставка за заштеда на простор за секоја куќа, студентски дом или стан и организатор на решетки за чевли, е одлична опција за одржување на влезот, ходникот уреден и слободен плакарот без катче. дрвена решетка за чевли, вертикална решетка за чевли, организатор на чевли, решетка за чевли мал. 【Одличен дизајн - решетката за чевли од дрво со дизајн на отворање за да помогне во вентилацијата и суво, одлично решение за да го задржите вашиот влез, плакарот, студентскиот дом, внатрешен двор, калта и гаражата подалеку од хаос.

Параметри на производот

Слична стока