.

.

2л Клизма Торба Силиконско Сино Наводнувач За Домаќинство За Повеќекратна Употреба Комплетен Комплет Со Цевка За Шприц Со Кука За Детоксикација На Дебелото Црево ?

2л Клизма Торба Силиконско Сино Наводнувач За Домаќинство За Повеќекратна Употреба Комплетен Комплет Со Цевка За Шприц Со Кука

DEN 251.04

Пристапност
Залиха

Силиконски Материјал : вреќата За Клизма е изработена од премиум силикон, вреќата за клизма е издржлива, пренослива, практична, сигурна и може да се користи долго време Широка Примена : комплетот за вреќи за клизма 2Л е погоден за туширање, вреќа за клизма со вода или комплет за есенцијално масло или кафе клизма. Вреќата за клизма е медицинско ниво, може повторно да се користи, опремена со широка уста за отворање, флексибилна цевка и кука. Комплетен Комплет за наводнување : комплетот за силиконски клизма има комплетен сет за наводнување, кој е погоден за ракување, корисен за употреба дома. Удобно : торбата за клизма за чистење на дебелото црево може да се користи како затоплувач за раце, со врвна флексибилна цевка и алатка, што ќе ви донесе удобно искуство. Гаранција : Ако не сте задоволни со нашиот производ што го добивте, можете да ни испраќате е-пошта во секое време. Ние ќе ви одговориме веднаш и ќе ви помогнеме да го решите вашиот проблем, ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга. Силиконски Материјал : Изработена од премиум силикон, вреќата за клизма е издржлива, пренослива, практична, сигурна и може да се користи долго време. Медицинско Ниво : вреќата за клизма е медицинско ниво, може повторно да се користи, опремена со широка уста за отворање, флексибилна цевка и кука.

Параметри на производот

Item Type:
Enema Bag
Material:
Silicone
Weight:
Approx. 476g/16.79oz
Color:
Blue 
Package List:
1 x Enema Bag (7 x Accessory):
1 x English Use Manual :
Слична стока