.

.

КАПА ЗА Крави ОД ОЏАК ДЕПИЛА, Ротирачки Оџак Од Не ' Рѓосувачки Челик,Капаче За Капачиња За Крави,Турбински Вентилатор, Против Спуштање, Одговара На Повеќето Станда?

КАПА ЗА Крави ОД ОЏАК ДЕПИЛА, Ротирачки Оџак Од Не ' Рѓосувачки Челик,Капаче За Капачиња За Крави,Турбински Вентилатор, Против

DEN 182.40

Пристапност
Залиха

Совршен дизајн : дебел третман за полирање од нерѓосувачки челик, елегантен сферичен изглед, украсете го вашиот нов дом, така што надворешниот ѕид повеќе не е црна дупка, ротирачкиот капак ротира со природниот ветер, колку повеќе ветерот, толку повеќе повеќе, толку повеќе сечилото ротира ако има повеќе , толку е поголемо однесувањето одвнатре кон надвор, толку повеќе висцерален воздух се испушта Ротирачки турбофан : дијаметарот на основата е погоден за повеќето стандардни оџаци, дијаметарот на основата е 100мм, 110мм, 150мм, 160мм, 200мм, 300мм, 350мм, 400мм, 450мм, 500мм, погоден за стандардни оџаци од цврст челик. Функцијата на капакот на оџакот : горниот капак на капакот на оџакот и цевката за вентилација на оџакот на шпоретот е бесшумна, не троши електрична енергија, спречува истекување на дождовница и избегнува влез на мали животни. Спречете ветер и дожд да влезат во цевки, оџаци, печки итн. за да се избегнат негативните ефекти од чадот од куќата. Совршена опрема за вентилација. Лесен за инсталирање : изработен е од галванизиран метал, кој е многу лесен и може да одолее на различни елементи. Може брзо и лесно да се инсталира на издувната цевка. Шапката е дизајнирана да ротира со дејството на ветрот, така што колку е поголем ветерот дува, толку повеќе сечилата ротираат и помоќниот воздух се вшмукува одвнатре кон надвор. Отвори за покрив без напојување : турбо вентилаторот ја користи теоријата за конвекција на природниот ветер и воздух за да ја забрза конверзијата на паралелниот проток на воздух во вертикален проток на воздух, со што се подобрува вентилацијата во затворените простории. Топлиот воздух се крева и студениот воздух паѓа, што го прави вентилаторот да ротира, така што внатрешната топлина, мирисот и прашината можат ефикасно да се испуштат. Заштеда на енергија и без сметки за електрична енергија за намалување на сметките за енергија. Депилаво нашата продавница, ви посакувам среќен шопинг! Ние ви нудиме квалитетни услуги и производи, ве молиме бидете сигурни да купите!карактеристика : Ротирачки аспиратори за вентилациони канали, оџаци и издувни гасови pipes.

Параметри на производот

Product name:
Fireplace cover
Material:
stainless steel galvanized
[Working principle]:
Use natural wind and air convection caused by indoor and outdoor temperature differences to drive the turbine to rotate, and use centrifugal force and negative pressure to discharge old indoor air.
※Note:
This is an anti-sink fairing. The sinking air current produces only wind. If there is a problem when there is no wind , the problem is not the sinking wind.
▲Warning:
If your chimney is located more than 1 meter below the roof apex, any anti-sink windshield may fail.
Typical sinking phenomenon:
As soon as the wind blows, the fireplace or stove will emit smoke.
There may be errors in manual measurement of size, please refer to the actual product received, please understand.:
If you have any questions, please feel free to contact us and we will get back to you within 24 hours. :
Слична стока