.

.

8 Парчиња Контејнер За Облекување Салата,Контејнери За Зачини од 1,7 мл Со Капаци, Сад за Облекување Салата Од Нерѓосувачки Челик, Чаши За Сос Отпорни На Истекување З?

8 Парчиња Контејнер За Облекување Салата,Контејнери За Зачини од 1,7 мл Со Капаци, Сад за Облекување Салата Од Нерѓосувачки Челик, Чаши

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

●Материјал За Одделение за храна Q контејнерот за зачини е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик и силикон за храна, без БПА, нетоксичен и без мирис, што може да помогне да се намали употребата на многу чаши за зачини за еднократна употреба За домот и околината, тоа нема да дозволи пластиката да се впие во вашата храна. Го намалува отпадот и ви заштедува пари, контејнерите за повеќекратна употреба се поздрави и побезбедни. Нема да дозволите пластиката да се впие во храната. ●Дијаметар на капакот отпорен на истекување 6см боја : сина, портокалова, розова, зелена, виолетова, зелена Нане Додатоци : сина*2+зелена*2+портокалова*1+розова*1+виолетова*1+зелена нане*1 Капацитет : 50МЛ Погоден За : ставање преливи за салата, сосови, џемови, путер од кикирики, зачини итн Список За Пакување : 8* чаши за контејнери за облекување салата 8* силиконски капаци.

Параметри на производот

Слична стока