.

.

Оперитакс Полици За Замена На Фрижидер Разделувачи На Фиоки Организатори Чисти Пластични Фиоки Сепаратор 4 парчиња Прилагодлив Организатор На Кујнски Фиоки За Об?

Оперитакс Полици За Замена На Фрижидер Разделувачи На Фиоки Организатори Чисти Пластични Фиоки Сепаратор 4 парчиња Прилагодлив Организатор На

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

1 Јасно Полица Разделувачи Плакарот Организатор Фрижидер Сепаратор Складирање За Спална Соба Кујна Канцеларија Организација. ПЛАСТИЧНИ РАЗДЕЛУВАЧИ на ФРИЖИДЕРИ - Изработени од врвен пластичен материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба. РАЗДЕЛУВАЧИ НА ОСТАВАТА, ЧАЈНАТА КУЈНА-Компактна по големина, нема да зазема премногу простор во вашата кутија за складирање. КАБИНЕТИ ПОЛИЦА ДЕЛИТЕЛ-Едноставен облик дизајн кој може да застане, постојано без паѓање, лесен за употреба. ДЕЛИТЕЛ НА СТОКИ-Можете да го користите за одвојување простори за организирање храна во фрижидер. Опис Разделувачи На Фиоки Организатор Комода Сепаратор Фрижидер Делител На Храна Прилагодлива Табла За Преграда За Биро За Кујна Бања Канцелариски Карактеристики-Материјал : Пластика.- Големина : приближно 16,50Х13, 00Х12, 80см 6, 48Х5, 11Х5, 03инч. Пакет Вклучувајќи 4 х делител.

Параметри на производот

Слична стока