.

.

Патување За Учење: Рано Учење-Училишен Автобус На Буква - Електронска Форма Што Одговара На Сортирачот На Форма На Зборување-Играчки За Бебиња за мали деца &засилув?

Патување За Учење: Рано Учење-Училишен Автобус На Буква - Електронска Форма Што Одговара На Сортирачот На Форма На Зборување-Играчки За Бебиња

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ-Дознајте повеќе за формите со овој забавен, електронски, разговорен автобус за сортирање Со два режими на игра-откријте и пронајдете го! Ќе го ангажира вашето дете со часови. Остри вештини за препознавање форма и предизвикуваат интерес со забавната играчка со слободни тркала. Потребни се три " bat " батерии (вклучени). Возраст од 18 месеци - 4 години. ОБРАЗОВНИ ПРИДОБИВКИ-Промовира слушање, визуелни вештини, размислување и учење - Стимулира ТАКТИЛНИ/МОТОРНИ ВЕШТИНИ - Развива ВЕШТИНИ ЗА АКЦИЈА/РЕАКЦИЈА - Обезбедува часови интерактивна забава за учење. ПОДДРЖУВА РАЗВОЈНИ ВЕШТИНИ-Стимулира ТАКТИЛНИ/МОТОРНИ ВЕШТИНИ. Развива ВЕШТИНИ ЗА АКЦИЈА/РЕАКЦИЈА. Обезбедува часови интерактивна забава за учење. БЕЗБЕДНОСТ - сите производи За Патување За Учење се редовно тестирани за безбедност и во согласност со сите домашни и меѓународни прописи за безбедност на играчките. НАГРАДУВАНИ ПРОИЗВОДИ-Забавен факт : Патувањето За Учење има широка линија на наградувани едукативни играчки кои се тестирани од најважниот панел на судии. Прицврстете го безбедносниот ремен и станете возач на автобус додека учите за формите/буквите со Сортирачот На Форма На Училишен Автобус Буква.

Параметри на производот

Слична стока