.

.

Омнинмо 3 ПАРЧИЊА Четка За Отстранување Рѓа Комплет Тешки Нерѓосувачки Челик Месинг Жица Најлонска Четка Долга Рачка Пластична Рачка Четка За Полирање Алатки За Ч?

Омнинмо 3 ПАРЧИЊА Четка За Отстранување Рѓа Комплет Тешки Нерѓосувачки Челик Месинг Жица Најлонска Четка Долга Рачка Пластична Рачка

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Практични Четки : Челични четки и четки од месинг може да се нанесат на чисти места каде што е потребно силно чистење, помага да се отстранат дамките од бојата, згура за заварување, лемење, скала, ' рѓа, одлично за отстранување на корозија и повеќе од делови, опрема, машини Исто така одлично за чистење на конци, скари или плочки. Можете да ја користите најлонската четка за совршено чистење и детализирање на деликатни делови како машини за кафе и апарати за домаќинство. Удобна Ergономска Рачка : дизајнот на рачките за Држење на прстите Што не се лизгаат го прави корисникот да се чувствува удобно кога го користи и ефикасно го намалува држењето за рака. На крајот има мала дупка што може да се закачи за да заштедите простор. Квалитетен Материјал : омнинмо месинг/најлон / челик наежвам жица четка сет се состои од месинг/челик/најлон влакната и природно дрво рачка. Четката има вкупно 56 дупки, секоја дупка на четката има 20 влакна од јаглероден челик, цврсто вградени влакна, погодни за тешка работа. Широка Примена : комплетот четки За рачна жица Омнинмо се одличен комплет за детали, патеки за врата за туширање, врвови на шпорети, кади, мијалници, инјекциска смеса, мали делови од моторот и бакарни цевки, боја за лупење, нечистотија и бигор, чистење на површината, ' рѓа, отстранување на боја и лак. Пакетот Вклучува : четки од нерѓосувачки челик од 1 парчиња, Најлонска Четка од 1 парче и четка од месинг од 1 парче. Секој со должина на четка од 235 мм/ 9,25 инчи. Карактеристики : комплетот четки За заварување Со Жица Омнинмо се одлични за чистење на ' рѓа и нечистотија од сите видови метал и други материјали.

Параметри на производот

Material:
Nylon + Brass + Stainless Steel
Color:
Silver
Shape:
Pen Type
Brush Wire Length:
30mm
Quantity:
3pcs
Brush Material:
Steel Wire / Nylon / Brass Wire
Type:
Nylon Brush+Brass Brush+Steel Brush
Function:
Cleaning
Product Weight :
271 G / 9.56 Ounces
Product Dimensions (L*W*H) :
235*45*10 MM / 9.25*1.77*0.39 Inches
Package Include:
3 x Brush :
Слична стока