.

.

plplaaoo Шапка Решетката, Шапка Решетката За Ѕид, Држач Од Нерѓосувачки Челик Шапка со 20 Клипови &засилувач; 2 Куки, Шапка Лавици За Бејзбол Капи, Црна Едноставен Ѕид Мон?

plplaaoo Шапка Решетката, Шапка Решетката За Ѕид, Држач Од Нерѓосувачки Челик Шапка со 20 Клипови &засилувач; 2 Куки, Шапка Лавици

DEN 628.80

Пристапност
Залиха

●Издржлив●организаторот на капа е висококвалитетен метален производ, кој е цврст и издржлив, не е лесен за оштетување и може да се користи до 10 години или повеќе ®Идеален За Вас. Решетката За штипки За капа е доволна за да ја држи шапката без да ја преклопи шапката и да остави траги. ●Лесен За Употреба ● решетката за капа е лесна за употреба, може да се постави според висината и нивото, лесна за складирање и полетување, давајќи ви најудобно искуство во користењето. ●Опсег На Примена ● решетката За капи е погодна за мали додатоци како што се капи и шалови, ослободувајќи го просторот за гардероба, тоа е вашиот најдобар избор. ●Доволна Количина ● решетката За Капа има 20 клипови и 2 куки на секој кабел за да ги направи палтото и капата да изгледаат поуредно. Совршен за чување и украсување на вашата гардероба, спална соба, гардероба. Спецификација : Тип На Ставка : Ракматеријал За Капа : Полиестер, Нерѓосувачки Челик Боја : Црни Спецификации : 20 Клипови Бруто Тежина : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Hat Rack
Material:
Polyester, Stainless Steel
Color:
Black
Specifications:
20 Clips
Gross Weight:
Approx. 240g/8.5oz
Package List:
1 x Hanger Cap Clip Rope2 x Hook1 x English Manual
Слична стока