.

.

Монтиран На Тв Ѕид, Наклонет Држач За Монтирање НА ТВ Моторизиран Тв-Лифт Погоден за 32-65 Инчен ТВ-Лифт Со Прилагодлива Висина На Далечинскиот Управувач 130-200см/51,1-78,7 ?

Монтиран На Тв Ѕид, Наклонет Држач За Монтирање НА ТВ Моторизиран Тв-Лифт Погоден за 32-65 Инчен ТВ-Лифт Со Прилагодлива Висина На Далечинскиот

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

●КОНТРОЛА СО ДВОЕН РЕЖИМ,】 моторизираниот држач за тв се два Методи На Инсталација, инсталација на подот и инсталација на Таванот, што е лесно применливо за различни ТелевизориТАВАНОТ ТВ заградата може Да Се Контролира со далечински управувач или со прекинувачот за поврзување со жица. ●КОМПАТИБИЛНОСТ, ТИВОК ЛИФТ】 овој држач за ТВ е електричен лифт тип, одговара на повеќето Телевизори од 32-65 инчи,максимално лежиште 37,5 кг, растојание на потпорните дупки во рамките на 400*400мм, басот се крева и паѓа непречено,брзо и безбедно подигнете или спуштете 130см до висина од 200см со брзина од 10-тите години. 【ТВ моторизиран лифт Управуван ОД ЕДНОНАСОЧЕН мотор ТУРБИНСКИ ВИТЕЛ, НАПОН : 110-240v, без разлика дали Е на Јавни места или дома, можете да бидете Сигурни дека ќе го користите. Висококвалитетен задебелен ладно валани челик, мат испрскана површина, не е лесна за ' рѓа и непречено кревање. Може да биде вграден во таванот, треба да ја резервирате позицијата за инсталација.♥ ♥ ♥ ) ✮ ✮ ✮ овој ѕид монтиран заградата природно се комбинира со телевизорот, СОВРШЕНО заштеда на простор. 100% задоволни, ве молиме бидете сигурни дека ќе го купите нашиот висококвалитетен тв штанд. Ако имате какви било прашања, ве молиме оставете ни порака и ние ќе ви одговориме веднаш! ✮. ●КОНТРОЛА СО ДВОЕН РЕЖИМ,】 моторизираниот држач за тв се два Методи На Инсталација, инсталација на подот и инсталација на Таванот, што е лесно применливо за различни Телевизори.ТАВАНОТ ТВ заградата може Да Се Контролира со далечински управувач или со прекинувачот за поврзување со жица. ●КОМПАТИБИЛНОСТ, ТИВОК ЛИФТ】 овој држач за ТВ е електричен лифт тип, одговара на повеќето Телевизори од 32-65 инчи,максимално лежиште 37,5 кг, растојание на потпорните дупки во рамките на 400*400мм, басот се крева и паѓа непречено,брзо и безбедно подигнете или спуштете 130см до висина од 200см со брзина од 10-тите години. 【ТВ моторизиран лифт Управуван ОД ЕДНОНАСОЧЕН мотор ТУРБИНСКИ ВИТЕЛ, НАПОН : 110-240v, без разлика дали Е на Јавни места или дома, можете да бидете Сигурни дека ќе го користите. Висококвалитетен задебелен ладно валани челик, мат испрскана површина, не е лесна за ' рѓа и непречено кревање.

Параметри на производот

Size:
as shown
Material:
cold rolled steel plate
Scope of application:
32-65inch TV
Colour:
black,White
Voltage:
110-240V
Product weight :
37.5kg
Lifting method:
Remote control / switch control
Installation method:
Ceiling installation/Vertical installation
Telescopic length :
1300-2000mm
Installation hole distance:
within 400x400MM
Scope of application:
office, living room, balcony, dining room, kitchen
Package Includes:
1 x TV Ceiling Mount:
1 x User Manual:
1 x Mounting Hardware Kit:
一一一一一 ★★★★★ 一一一一一一:
We have a strong service team, our service tenet is customer satisfaction, if you have any questions or comments after receiving the goods, please feel free to contact us! ! ! :
Слична стока