.

.

Хемобло 1 Поставете Држач За Мобилен Телефон Држач За Таблети За Држач За Ѕидови На Маса Држач За Ѕидови Прилагодлив Држач За Таблет Држач За Телефон Држач За Креве?

Хемобло 1 Поставете Држач За Мобилен Телефон Држач За Таблети За Држач За Ѕидови На Маса Држач За Ѕидови Прилагодлив Држач За Таблет

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ДРЖАЧ за ТАБЛЕТИ производот е направен со професионална технологија за да се обезбеди издржливост на производот и може да работи некое време ДЕКОРАТИВЕН ШТАНД лесен и прилагодлив дизајн е погоден за носење. Едноставен изглед, шик и модерен, може да одговара на вашиот бунар. ДЕКОРАТИВНИ држачот за телефон е многу практичен и удобен за употреба, бидејќи е ротирачки и прилагодлив. НОСИТЕЛОТ Исклучителната изработка и добрите материјали обезбедуваат работен век и совршени детали. МОБИЛЕН ДРЖАЧ може да обезбеди и стабилна поддршка за вашиот телефон додека гледате видео филмови, веб-преноси,. ДРЖАЧ за ТАБЛЕТИ производот е направен со професионална технологија за да се обезбеди издржливост на производот и може да работи некое време. ДЕКОРАТИВЕН ШТАНД лесен и прилагодлив дизајн е погоден за носење. Едноставен изглед, шик и модерен, може да одговара на вашиот бунар. ДЕКОРАТИВНИ држачот за телефон е многу практичен и удобен за употреба, бидејќи е ротирачки и прилагодлив. НОСИТЕЛОТ Исклучителната изработка и добрите материјали обезбедуваат работен век и совршени детали. МОБИЛЕН ДРЖАЧ може да обезбеди и стабилна поддршка за вашиот телефон додека гледате видео филмови, веб-преноси,. Пакетот Вклучува 1 x клип 1 x телефонска решетка 1 x карактеристики на главата на стативот-Материјал : Метален мобилен држач-Боја : црн држач за мобилен телефон-Големина : Околу 11, 50 X8, 00 X18, 00cm/4, 52 X3, 14x7 мобилен. - Тоа е совршена алатка за да се стави во канцеларија, дневна соба, спална соба, студентски дом, десктоп, итн мобилен телефон биро клип. - Компактниот дизајн го прави овој држач за телефон лесен за чување и ви овозможува да го прилагодите аголот според Вашите потреби Држач За Држач за Мобилен Телефон.

Параметри на производот

Слична стока