.

.

ЛИНФИДИТ 360°Ротирачки Држач За Четка За Шминка Козметичка Витрина Јасна Шминка За Организатор На Сјај За Усни Со 5 Слотови Тркалезна Фиока За Складирање На Грамофо?

ЛИНФИДИТ 360°Ротирачки Држач За Четка За Шминка Козметичка Витрина Јасна Шминка За Организатор На Сјај За Усни Со 5 Слотови Тркалезна

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

360°РОТИРАЧКИ ОРГАНИЗАТОР НА ШМИНКА : Овој Ротирачки Држач за Четки за Шминка може да се сврти до 360 степени за лесен пристап до сите ваши производи за шминка Непречено и јасен дизајн совршено ја организира и складира вашата козметика и додатоци. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ОРГАНИЗАТОР НА РАБОТНАТА ПОВРШИНА : Чист ротирачки организатор за складирање со 5 отворени прегради за слотови за лесно раздвојување и складирање на разни предмети. Одлично за сместување на вашата шминка и материјали како што се четки за шминка, лак за нокти, кармин, сјај за усни, ајлајнери, маскара и подлога. Исто така совршен за складирање канцелариски материјали како моливи, лента за корекција, ножици, далечински управувач и многу повеќе. МАТЕРИЈАЛ СО ВРВЕН СТЕПЕН : држачот за шминка е изработен со проѕирен и густ акрилен материјал, издржлив и лесно чист материјал не е лесен за оштетување и има подолг работен век. деликатната козметика може безбедно да се чува и никогаш да не падне. Одлично се користи за канцеларија, кујна, бања или каде било во вашиот дом. НЕМА ПОТРЕБА од СКЛОПУВАЊЕ : држачот за козметика е лесен за употреба без склопување.

Параметри на производот

Слична стока