.

.

Јуехуамех Ретро Телефон Занает Декорација Гроздобер Антички Телефон Фигурина Изглед Бирање Плаќаат Телефон Ретро Кабина Украс За Кафе Прозорец Дома Биро Декорац?

Јуехуамех Ретро Телефон Занает Декорација Гроздобер Антички Телефон Фигурина Изглед Бирање Плаќаат Телефон Ретро Кабина Украс За Кафе Прозорец

DEN 632.00

Пристапност
Залиха

плојпропилен Изработен од квалитетен материјал од смола, издржлив во употреба. Исто така одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Сите завршетоци и бои се безбедни и еколошки. Совршена декорација за дом, канцеларија, кафе куќа, ресторан и многу повеќе. Ретро стилот и фината изработка го прават одличен украс за дома и канцеларија. Изработен од квалитетен материјал од смола, издржлив во употреба. Исто така одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Сите завршетоци и бои се безбедни и еколошки. Совршена декорација за дом, канцеларија, кафе куќа, ресторан и многу повеќе. Ретро стилот и фината изработка го прават одличен украс за дома и канцеларија. Карактеристики : Ретро стилот и фината изработка го прават одличен украс за дома и канцеларија. Изработен од квалитетен материјал од смола, издржлив во употреба. Сите завршетоци и бои се безбедни и еколошки.

Параметри на производот

Material:
Resin
Product size:
30* 12* 5. 5cm/ 11. 8* 4. 7* 2. 2
Color:
Black
Note:
Please allow 1- 3cm ( 0. 4- 1. 18 ) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
Слична стока