.

.

Хаитрал Автомобил Кревет-Кампување Душек За Автомобил-Пренослив Патување Кревет За Спиење Душек На Надувување - Воздушен Кревет За Автомобил Универзален ТЕРЕНЕЦ ?

Хаитрал Автомобил Кревет-Кампување Душек За Автомобил-Пренослив Патување Кревет За Спиење Душек На Надувување - Воздушен Кревет За Автомобил

DEN 543.84

Пристапност
Залиха

Автомобил Кревет Димензија : 357 инчи (по надувување). Издржлив и силен и на Надувување удобен, лесен преклопен, лесен за носење, отворете го вентилот за крварење, притиснете и извадете Го Воздухот. Надворешни потреби : со 2 перници, деца, возрасни или миленичиња, спијте на овој воздушен кревет на автомобилот многу безбедно, удобно и уживајте во опуштено време на патување. Изработена од густа, мека и кадифена пвц оксфордска ткаенина, лесна и удобна, совршена за кампување, патување, одмор и други надворешни активности. Одговара на повеќето модели на автомобили, Салонски автомобил, ТЕРЕНЕЦ, МПВ, освен За Издолжување Линколн,Камиони и минибус, совршени за кампување, патувања, фестивали, патувања за сурфање и авантури душек на Надувување рамен, широк и удобен.

Параметри на производот

Слична стока