.

.

Случај За Заштита на Таблет КОМПЈУТЕР Компатибилен Со Поттикне хартија бела 6,8 инчи 2021 Кутија За Таблети, Премиум Вегански Тпу Тенок Фит Заштитен Капак Со Автоматс?

Случај За Заштита на Таблет КОМПЈУТЕР Компатибилен Со Поттикне хартија бела 6,8 инчи 2021 Кутија За Таблети, Премиум Вегански Тпу

DEN 406.24

Пристапност
Залиха

Одговара за вашиот таблет КОМПЈУТЕР со целосен пристап до сите копчиња и порти Заштита од испакнатини, гребнатини и други оштетувања. Стилски опции за дизајн за персонализирање на вашиот уред. Внимание Ве Молиме : Овој Случај е Компатибилен Компатибилен Со Поттикне Хартија Само 6,8 инчи 2021 Година.Ве молиме проверете го задното дно на моделите На таблети за да го пронајдете бројот на моделот. Паметен капак : Заштитете го вашиот таблет од гребнатини,прашина,нечистотија,нечистотија и испакнатини и ви дава мир на умот кога патувате.Поддржува функција за Автоматско Спиење/Будење. Одговара за вашиот таблет КОМПЈУТЕР со целосен пристап до сите копчиња и порти. Заштита од испакнатини, гребнатини и други оштетувања. Стилски опции за дизајн за персонализирање на вашиот уред. Внимание Ве Молиме : Овој Случај е Компатибилен Компатибилен Со Поттикне Хартија Само 6,8 инчи 2021 Година.Ве молиме проверете го задното дно на моделите На таблети за да го пронајдете бројот на моделот. Паметен капак : Заштитете го вашиот таблет од гребнатини,прашина,нечистотија,нечистотија и испакнатини и ви дава мир на умот кога патувате.Поддржува функција за Автоматско Спиење/Будење. Заштитете го ВАШИОТ таблет КОМПЈУТЕР со нашите кутии за таблет КОМПЈУТЕР. Нашите куќишта се дизајнирани да одговараат на вашиот таблет КОМПЈУТЕР во голема мера, нудејќи целосен пристап до сите копчиња и порти.

Параметри на производот

Слична стока