.

.

ВИЛКАСЕ Блек Лабс Бурет, 10мл Боросиликатна Киселина Бурета Алатка Титрирачка Цевка Директно Отвор, Инструмент Киселина Бурета за Или Средно Училиште Диспензерот ?

ВИЛКАСЕ Блек Лабс Бурет, 10мл Боросиликатна Киселина Бурета Алатка Титрирачка Цевка Директно Отвор, Инструмент Киселина Бурета за Или

DEN 462.40

Пристапност
Залиха

Quality Callity Teater Quallette Е изработен од тешка , фина изработка, отпорност и удобен за употреба ✔【Лесен за Употреба】стакло burette може лесно да се вложи студентите рацете на способноста и на стимулирање на студентите интерес за учење. Мал е и лесен, лесен за држење и ракување. €éx апликација borosilicate burette е погоден за професионални лаборатории, училници и домови и е дизајниран за професионална употреба, научни училници и домашна употреба. €®Едукативен●киселата бурета е прецизна и погодна за помлади ученици или средношколци. Практична хемија училница и лабораториски материјали. Е-пошта * лаборатории боросиликатната бурета е изработена од боросиликат за електрична отпорност, отпорност и издржливост. Описбиретата е направена од, фина изработка, отпор и може да ја користи долго време. Лесно е да се вежба практичната способност на ученикот да го стимулира интересот на ученикот за хемиско учење. Со отпор и отпор. Совршена алатка за лаборатории за вас.Карактеристики-Боја : Транспарентен-Материјал : - Големина : Околу 19, 45х1, 97х0, 79инч/49, 5х5х2см-буретата од 10мл е изработена од тешка , фина изработка, отпор и удобна за употреба.

Параметри на производот

Слична стока