.

.

Пиаолинг Багажник За Чевли Алуминиумски Метални Штандови За Чевли Организатор Самостојни Чевли Полица За Складирање Дома Организатор Чевли Држач За Чевли Кабине?

Пиаолинг Багажник За Чевли Алуминиумски Метални Штандови За Чевли Организатор Самостојни Чевли Полица За Складирање Дома Организатор Чевли Држач

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

1, нерѓосувачкиот челик и пластичните потпори обезбедуваат дека е многу цврст и издржлив за употреба 2, оваа решетка за шоу ви овозможува максимална видливост за да ги пронајдете специфичните чевли, многу удобни и практични. 3, не се потребни посебни алатки за оваа решетка за чевли, само едноставно прицврстете го секое ниво заедно. 4, заштеда На Простор, има доволно простор за складирање на сите видови чевли, како што се спортски чевли, чевли со високи потпетици, влечки и многу повеќе. 5, Лесен и компактен, лесен за движење и чистење, направете го вашиот дом поорганизиран. 1, нерѓосувачкиот челик и пластичните потпори обезбедуваат дека е многу цврст и издржлив за употреба. 2, оваа решетка за шоу ви овозможува максимална видливост за да ги пронајдете специфичните чевли, многу удобни и практични. 3, не се потребни посебни алатки за оваа решетка за чевли, само едноставно прицврстете го секое ниво заедно. 4, заштеда На Простор, има доволно простор за складирање на сите видови чевли, како што се спортски чевли, чевли со високи потпетици, влечки и многу повеќе. 5, Лесен и компактен, лесен за движење и чистење, направете го вашиот дом поорганизиран. Опис : Можеби сеуште сте загрижени за тоа како да ги чувате вашите преполни чевли. Оваа решетка за чевли е вашата најдобра опција, тешка за држење на чевлите. Висококвалитетен пластичен материјал, мала тежина и лесен за чистење, имаат фина заштита на чевлите, одлични за долготрајна употреба, цврстите алуминиумски материјали нудат најдобра носивост.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic + Aluminum
Color:
Black + Silver
Package Included:
1 x Shoe Rack (Shoes are not included):
Please note:
1. Please check the size and color before purchasing.:
2. Please note that there may be slight chromatic aberration due to different monitors, please understand.:
➤ Delivery time is 10-25 days:
➤If you still can't receive your order after 30 days, please contact us.:
➤ If you need other styles, please contact me.:
➤Our store has a variety of styles and colors, you can go to my store to view.:
➤ We believe that we can meet your needs with high quality products. If you find any problems with our products, please feel free to contact us by email to resolve the issue. :
Слична стока