.

.

Кутии За Накит Haoktsb 8 Пакет Организатор На Послужавник За Накит Поставен Организатор На Накит За Нараквица Ѓердан Обетка Прстен За Накит Послужавник За Фиока Кутиј?

Кутии За Накит Haoktsb 8 Пакет Организатор На Послужавник За Накит Поставен Организатор На Накит За Нараквица Ѓердан Обетка Прстен За Накит Послужавник

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Овој организатор на накит може да го собере речиси целиот ваш различен накит и додатоци Материјал : овие послужавници за накит се конструирани со цврста композитна табла завиткана во врвна Ткаенина за Собирање заштитете ги вашите накит и accessories.It се чувствува мазно и меко,исто така изгледа елегантно и стилски. Комплет од 8 За Разни Накит : овие мултифункционални послужавници за накит ќе го одржат целиот ваш накит организиран и лесен за пристап.Следете ги вашите накит организирајќи ги во нашите послужавници за накит што беа изградени специјално за нив.Совршен за нараквици,ѓердани,обетки, прстени или друг накит. Прилагодлив и Редење : можете да ја прилагодите големината и бројот на прегради со отстранување или додавање на разделувачите за да ги задоволите вашите персонализирани потреби за складирање.Лесен за редење и одвојување,лесен за поставување во фиока или комода. Различни Намени : послужавниците за накит се одлични за лична употреба дома,можете да ги поставите на масата или во фиока,а исто така совршени за дисплеј за накит на маса во продавници или саеми.

Параметри на производот

Слична стока