.

.

15 парчиња Магнети За Фрижидер Магнет За Фрижидер Неодимиумски Магнет Силни Магнети За Туркање За Возрасни Одличен Магнетски Игла За Бела Табла Канцелариска Учили?

15 парчиња Магнети За Фрижидер Магнет За Фрижидер Неодимиумски Магнет Силни Магнети За Туркање За Возрасни Одличен Магнетски Игла За

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Quest Premium Strong Magnets®нашиот неодимиумски магнет држи до 20 листови хартија на која било метална површина Совршен за кујнски фрижидер. Овие магнети за притискање се доволно мали, така што нема да ги прикријат предметите што сакате да ги прикажете. [Не е погоден за стакло одбор!]. ✨【Богат во Функција】Фрижидер магнети, без дупчење или монтажа потребен, само се држи до било магнетни површина, совршен за фрижидер, табла, фрижидер, огласни табли, магнетни карти, календари, гардероби, file кабинети и други магнетни површини. Quest Pin Дизајн, НЕМА ПОВЕЌЕ ТРАГИ од гребење fright magnet е дизајниран како игла за притискање за лесно фаќање без стискање или пикање прсти. Секој магнет е совршено да се заврши во четкан никел до авион што им штети на површините, заштитувајќи го вашиот фрижидер од гребнатини. Подолга долговечност, отпорна на абење. [Препорачуваме да не ги лизгате магнетите!]. Qurfect Syseft Set Од 15 push pin магнети.

Параметри на производот

Слична стока