.

.

Заклучи јадра за thule, 4 пакувања со еден клуч за замена на системот за заклучување на цилиндри компатибилни со лавиците на покривот на автомобилот Thule и сите произво?

Заклучи јадра за thule, 4 пакувања со еден клуч за замена на системот за заклучување на цилиндри компатибилни со лавиците на покривот на автомобилот

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

? 【Компатибилен производ】 Еден клучен систем за заклучување на системот Заменете ги цилиндрите за заклучување на лавиците на покривот Thule, компатибилни со сите производи на Thule со цилиндри за заклучување, ако не сте сигурни дали е погоден за вашиот уред Thule, ве молиме контактирајте не Ова ќе го потврдиме за вас. ? 【Безбедно и удобно】 Заклучете ги лавиците за да го направите вашиот автомобил да се монтира и предметите посигурни; Еден клучен код за заклучување за управување со збир на поставени цилиндри за заклучување, така што управувањето со клучот веќе не е кавга. ? 【Лесно за инсталација】 Ве молиме, погледнете го упатството за инсталација на цилиндарот за заклучување. Едноставно вметнете го копчето во цилиндерот за заклучување, вметнете го копчето во горниот цилиндер, извадете го копчето и потоа вметнете го соодветното копче и свртете се на заклучување.

Параметри на производот

Слична стока