.

.

Сет на играчки Clanam 27 компјутери, Setion Sentory Pop Bubble Sentory Toys за забави за забави, пакет за играчки за олеснување на стресот, пакет за деца и возрасни со ADHD додадете OCD аутиз?

Сет на играчки Clanam 27 компјутери, Setion Sentory Pop Bubble Sentory Toys за забави за забави, пакет за играчки за олеснување на стресот,

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Поставени играчки за фигури Смешни играчки за фиџет - Овој пакет поставува сензорни играчки за пакети за возрасни и деца вклучуваат : притисок поп меур, цевки, бесконечна коцка, мермерна мрежа, флипи ланец, стрес топка, сензорни прстени, стискање на грав. Главна функција - Овие сензорни играчки на Fidget се добри за вознемиреност, фокусирање, АДХД, аутизам, напуштање на лоши навики. Лесно за носење - овие играчки на фиџет се со големина на џеб и многу преносни, за да можете да играте во канцеларијата, домот, црквата, библиотеките, станицата, во училниците за специјално образование, терапијата и сензорните простории и во движење, дури и како играчки за патувања . Избор за релаксација - помогнете во намалувањето на стресот и вознемиреноста. Со зголемување на концентрацијата и одржување на рацете тивки, може да им помогне на децата и возрасните во состојба на висок стрес или вознемиреност и е многу погодна како играчка за намалување на стресот за посебни потреби.

Параметри на производот

Слична стока