.

.

Детектор за грешки, Детектор ЗА Скриена Камера РФ Со Предупредување За Звук На Вибрациона Светлина, Антени, Откривање На Повеќе Сигнали Против Следење За Домашен Х?

Детектор за грешки, Детектор ЗА Скриена Камера РФ Со Предупредување За Звук На Вибрациона Светлина, Антени, Откривање На Повеќе Сигнали

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

ПОВЕЌЕ ФУНКЦИИ : оваа машина може да открие 2g, 3 G, 4 G и безжични уреди, 1,2 G, 2,4 G и 5,8 G безжични камери и може точно да лоцира GPS РФ ДЕТЕКТОР : професионален уред за безжично откривање со ултра висока чувствителност доаѓа со три антени, кои се користат за откривање НА RF 300‑700 MHz, GSM 700‑2700 MHz и 5,8 GHz. ТОЧНИ 3 РЕЖИМИ НА АЛАРМ : Едноставни за употреба, постојат три режими на аларм на звучни вибрации и LED индикаторско светло, точни и сигурни. ПРИЛАГОДЛИВА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ : во сложена средина, може ефикасно да го филтрира нередот на сигналот, прецизно да добие стабилен извор на сигнал за анализа и да ја прилагоди чувствителноста со притискање на копчето за да се одреди насоката и растојанието на изворот на сигналот. ШИРОКА ПРИМЕНА : G618 може да открие дали приватните адреси како што се соби, спални соби, конференциски сали, простории за монтирање, места за забава во хотелски автомобили се инсталирани со грешки или мини камери што можат тајно да се фотографираат, мини камери со картички за складирање бубачки за мобилни телефони, софтвер за прикривање мобилни телефони, локатор НА гпс автомобили. РФ ДЕТЕКТОР : професионален уред за безжично откривање со ултра висока чувствителност доаѓа со три антени, кои се користат за откривање НА РФ 300‑700мхз, ГСМ 700‑2700мхз и 5, 8гхз2. ТОЧНИ 3 РЕЖИМИ НА АЛАРМ : Едноставни за употреба, постојат три режими на аларм на звучни вибрации и LED индикаторско светло, точни и сигурни3. ПОВЕЌЕ ФУНКЦИИ : оваа машина може да открие 2g, 3 G, 4 G и безжични уреди, 1,2 G, 2,4 G и 5,8 G безжични камери и може точно да лоцира GPS4. ШИРОКА ПРИМЕНА : G618 може да открие дали приватните адреси како што се соби, спални соби, конференциски сали, простории за монтирање, места за забава во хотелски автомобили се инсталирани со грешки или мини камери што можат тајно да се фотографираат, мини камери со картички за складирање бубачки за мобилни телефони, софтвер за прикривање мобилни телефони, локатор на гпс автомобил5.

Параметри на производот

Item Type:
RF Detector
Frequency Range:
1MHz-8000MHz
Detection Dynamic Range:
>73db
Indication Method:
10 Level LED light emitting indication; pitch change indicator
Power Supply:
Built in 3.7V 803450 1500mah polymer lithium battery
Working Current:
60mA
Continuous Work:
10-15 Hours
Detection Sensitivity:
Detection Range
5.8G:
30㎡ (standard 10MW)
2.4G:
15㎡ (standard 10MW)
1.2G:
10㎡ (standard 10MW)
Mobile Phone Signal 2G, 3G, 4G:
10㎡
Material:
Metal, ABS, aluminum alloy
How to :
Слична стока