.

.

PRETYZOOM 10 комплети Украси За Забави Украс На Месечината Материјали За Позадина Фестивал Декорација На Венец Фенер Рамазан Украсување Знаме Декор Транспаренти Харти?

PRETYZOOM 10 комплети Украси За Забави Украс На Месечината Материјали За Позадина Фестивал Декорација На Венец Фенер Рамазан Украсување

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Хартија Исламски Рамазански Ѕид Украс : овој прекрасен бајрам тематски банер е подготвен да ја декорира целата куќа, лесно да се создаде весела партиска атмосфера. Еид Мубарак Висечки Украс : Овој украсен висечки украс ќе ги импресионира вашите гости и ќе направи искуствена Забава За Еид. Приврзок За Знаме На фестивалот : Нашите транспаренти веќе ја прават вашата Забава За Бајрам повесела и уникатна. Реквизит за забава : Можете исто така да го поставите за одлична позадина за фотографии за забава, која ќе биде декоративна. Рамазан Мубарак Декор : приврзокот може да се стави на врати, ѕидови, ѕидни светла, градинарски дрвја, прозорци или градини. Пакетот Вклучува 10 х Комплети КАРАКТЕРИСТИКИ За УКРАСИ ОД БАЈРАМ-погоден е за Забава Со Бајрам и може да биде како украс за приврзок до весела атмосфера до декорацијата на забавата бајрам мубарак. - Појавата на бантинг изгледа многу убаво и интересно, што може дополнително да ја промовира радосната атмосфера На Забавата БАЈРАМ Украси За Дома. - Материјал : Хартија муслиманска партија виси декорација-Големина : 20, 00Х16, 00Х0, 10см/7, 86Х6, 29Х0 еид мубарак гарланд. - Креативен модел и дизајн на изглед, мала големина и мала тежина, лесен за носење и складирање, не заземаат простор исламски рамазан ѕид украс.

Параметри на производот

Слична стока