.

.

Мкшухенми Финетаур Чувар На Прсти, Штитник За Прсти Од Нерѓосувачки Челик Финетаур, Штитници За Прсти Финетаур За Сечење, Финетаур-1, Заштитник За Прсти Од Нерѓосув?

Мкшухенми Финетаур Чувар На Прсти, Штитник За Прсти Од Нерѓосувачки Челик Финетаур, Штитници За Прсти Финетаур За Сечење, Финетаур-1,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Штитник За прсти : овој штитник за прсти го одржува вашиот прст безбеден додека сечете, со дизајн со отворена јамка што одговара на повеќето прсти Штитник За Прсти Од Нерѓосувачки Челик : се користи за сечење, изработен од нерѓосувачки челик со добар квалитет, отпорен на ' рѓа, издржлив. Прилагодлив : овој производ користи дизајн со отворена јамка за лесно прилагодување, а прстенот може да се деформира за да одговара на повеќето прсти. Лесен За Употреба : овој производ е штитник за прсти од нерѓосувачки челик за сечење, сечкање и сечење коцки. Мал е и лесен, и е исклучително лесен за употреба. Безбедно : многу е лесно да се исчисти, не е потребно посебно одржување, можете рачно да го исчистите уредот и да го ставите во машина за миење садови за чистење.

Параметри на производот

Слична стока