.

.

H&B луксуз природна подлога за греење на жад - Погодно е за брзо олеснување на болката во грбот, смирување на негативните јони и прилагодлива температура, подарок за ?

H&B луксуз природна подлога за греење на жад - Погодно е за брзо олеснување на болката во грбот, смирување на негативните јони и прилагодлива

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

【Природна подлога за греење на жад】 : Оваа лековита мат вклучува 180 парчиња природни камења од жад - азиската традиција на загревање на жад камења за удобност и здравје Секој adeад камен со дијаметар. 【Природно и ефикасно : : Обезбедува негативна јонска терапија. Блок-штетно електромагнетно зрачење. 【Карактеристики】 Покриени со лесен и висок степен на ПУ, природниот жад и турмалинските камења нудат супериорни придобивки што се споредуваат со масажите со топол камен. Може да промовира крв. circulation, eliminate tension, relax your body and mind, and help promote sleep. 【PERFECT GIFT FOR YOURSELF AND YOUR LOVED ONES】 Treat yourself restoring the health of fatigued and tensioned muscle. Express your gratitude to your wife, husband, parents, friends, и наставници. 【Природна подлога за греење на жад】 : Оваа лековита душек вклучува 180 парчиња природни жад камења - азиската традиција на греење на жад камења за удобност и здравје. Секој adeад камен 1 "во дијаметар. 【Паметна и брза : : со програмабилен термостат, обезбедува безбедна, долготрајна, длабока продорен подлога за греење на жад. Температурата што може да се прилагоди од 25 до 50 степени во Целзиусови. Загрева во зима, се лади во лето. 【Природно и ефикасно : : Обезбедува негативна јонска терапија.

Параметри на производот

Слична стока