.

.

Додатоци за беспилотни летала Keyesminer за DJI Mavic 2 Pro/Zoom Оригиналниот Gimbal Flex кабелски тест алатка за преносот на сигналот PTZ камера Поправка за поправка на видео линијат?

Додатоци за беспилотни летала Keyesminer за DJI Mavic 2 Pro/Zoom Оригиналниот Gimbal Flex кабелски тест алатка за преносот на сигналот PTZ камера

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршено погодно за зумирање DJI Mavic 2 Pro или Mavic 2. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. За DJI Mavic 2 Pro/Zoom Оригиналниот Gimbal Flex Cable Test Test Tool Tool Transmission Cable PTZ Camera Wideo Line Wired Escription : Оригинал за DJI Резервно дело на : За DJI Mavic 2 Pro или Mavic 2 Zoomnote : 1, сите кабли беа тестирани пред испорака. 2, ако ја изберете алатката за тестирање, ве молиме забележете дека не вклучува кабли, само алатката за тестирање 3, C27 и C28 ламби не успеаја е нормално, затоа што за DJI имаат две верзии на сигналните кабли, едниот е 38 пин, а другиот е 40 игла. Дополнителните 2 пинови се излишни кабли.

Параметри на производот

Слична стока