.

.

Lxdzxy чадор стои, тркалезна чадор штанд за заштеда на простор за складирање на долг/краток чадор, за ходникот на домашни канцеларии, злато

Lxdzxy чадор стои, тркалезна чадор штанд за заштеда на простор за складирање на долг/краток чадор, за ходникот на домашни канцеларии, злато

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Нашиот штанд за чадори е погоден за тремот, ходникот, влезот, дневната соба, спалната соба за чување не само чадори, туку и стапчиња за одење, голф -клубови, wallидни документи и други предмети Оваа решетка за чадори може да се постави во која било просторија. Организаторот на решетката не само што може да држи чадори, стапчиња за одење, голф -клубови, итн., Исто така да се користи и како украси. Дојдете со фиока за протекување на дождовница, користејќи под дното на штандот, обезбедувајќи прекрасен чист, уредно и плима и плима за вашиот дом. Доаѓа со испуштениот дизајн, држачот на чадорот е практичен, како и модерен. Едноставен и чист стил може флексибилно да се прилагоди на различните стилови на декорација. Нашиот држач за чадор е изработен од железо што е стабилно и цврсто. Површината на штандот на чадорот е обложена со боја за печење, така што површината е многу мазна и сјајна. Спецификација : Материјал : Aronsize : 25x50 cmcolor : злато, црно, белиот : заради рачното мерење на големината на производот, ќе има одредена грешка, вистинскиот предмет може да има одредена разлика во бојата.

Параметри на производот

Material:
Iron
Size:
25X50 cm
Color:
Gold, Black, White
Note:
Due to the Manual Measurement of the Product Size There Will Be a Certain Error, the Actual Object May Have a Certain Color Difference. Please Refer to the Actual Product Received.:
Delivery Time is Generally 15-25 Days. If You Do Not Receive Your Purchase Information Within 30 Days, Please Contact Us in Time.:
We Offer the Customer Service. If You Need Help, Please Contact Us by E-Mail. We Will Answer You Within 24 Hours and I Wish You a Happy Life. :
Слична стока