.

.

Преклопување алатка за одвојување на караван одвојување на шипка, количка за одвојување на количка, рачка за резервни делови замена на количка количка рачка додат?

Преклопување алатка за одвојување на караван одвојување на шипка, количка за одвојување на количка, рачка за резервни делови замена на количка

DEN 500.80

Пристапност
Залиха

-материјал со висок квалитет Овој спој за преклопување на замена е изработен од челик, кој е издржлив и отпорен на корозија ⭐ 8 брзините можат да се прилагодат 220 °, а копчињата од двете страни на рачката на шипката за притискање можат да се инсталираат за да се прилагоди аголот на шипката за притискање. - Лесно за инсталирање на конектори за преклопување се многу компатибилни, само усогласете ги конекторите за лесна инсталација. ⭐ Список на пакувања, притискајте шипка*1, додатоци за врски*2, завртки*4, мијалници*4, ореви*4. ⭐ Ве молиме, контактирајте не ако имате какви било прашања, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. -материјал со висок квалитет Овој спој за преклопување на замена е изработен од челик, кој е издржлив и отпорен на корозија. ⭐ 8 брзините можат да се прилагодат 220 °, а копчињата од двете страни на рачката на шипката за притискање можат да се инсталираат за да се прилагоди аголот на шипката за притискање. - Лесно за инсталирање на конектори за преклопување се многу компатибилни, само усогласете ги конекторите за лесна инсталација. ⭐ Список на пакувања, притискајте шипка*1, додатоци за врски*2, завртки*4, мијалници*4, ореви*4. ⭐ Ве молиме, контактирајте не ако имате какви било прашања, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Спецификација : Име на производот : Одвојна шипка за притисок за кампување Материјал за автомобил : Метал е преклопен : да, капацитет на оптоварување : 50-50 кг Тежина : 1,5 кг Димензии : 40x30x50см/15,7 инчи*11,8 инчи*19,6 инчи Список за пакување : Список за пакување на притисок*1, поврзување Фитинзи за шипки*2, завртки*4, мијалници*4, ореви*4 Чекори за инсталација : 1.

Параметри на производот

Product name:
Detachable push rod for camping car
material:
metal
Is it foldable:
yes
Load capacity:
50-50kg
Weight:
1.5kg
Dimensions:
40x30x50cm/15.7 inches*11.8 inches*19.6 inches
Packing list:
push rod*1, connecting rod fittings*2, screws*4, washers*4, nuts*4
installation steps:
1. Insert the opening side of the connection fitting into the rear tube of the frame.:
2. The link fittings on both sides snap onto the uprights on the rear of the frame.:
3. Slide the connecting accessories up to the position of the link piece and screw on the screws.:
4. Insert the push rod into the link fitting cylinder from top to bottom.:
5. The spring at the bottom of the push rod is snapped into the side hole of the accessory meat, and the installation is completed by adjusting the angle of the push rod. :
Слична стока