.

.

Qiilu 1080p Сијалица камера, безбедносна камера во затворен простор 1080P WiFi камера со сијалички со сијалици 360 степени Панорамски инфрацрвена безбедносна камера WiFi со ба?

Qiilu 1080p Сијалица камера, безбедносна камера во затворен простор 1080P WiFi камера со сијалички со сијалици 360 степени Панорамски инфрацрвена

DEN 331.36

Пристапност
Залиха

Интерфејс E27 може да се инсталира со замена на сијалицата E27 Универзален интерфејс, поставете режим Wi Fi во рок од 1 минута, компатибилен со мрежата Wi Fi 2,4 GHz. Лесен за контрола и лесен за одржување. Панорама од 360 степени Оваа камера на сијалицата може да ротира 355 степени хоризонтално и 90 степени вертикално, а аголот на гледање може да се прилагоди преку контрола на апликацијата. Вграден звучник за микрофон - Чиста безбедносна камера обезбедува јасно видео и снимање, а исто така овозможува и говорни повици, вграден звучник за микрофон. Интеракција со вашето семејство и миленичиња во реално време. Автоматско снимање на видео Инфрацрвената камера автоматски ќе започне според промените во животната средина и може јасно да се гледа во темната околина. Сподели Можете да ја споделите вашата камера со семејството, пријателите и другите уреди за да можете да им пристапите на сите во исто време. Погоден за дом, канцеларија, училиште. Интерфејс E27 може да се инсталира со замена на сијалицата. E27 Универзален интерфејс, поставете режим Wi Fi во рок од 1 минута, компатибилен со мрежата Wi Fi 2,4 GHz. Лесен за контрола и лесен за одржување. Панорама од 360 степени Оваа камера на сијалицата може да ротира 355 степени хоризонтално и 90 степени вертикално, а аголот на гледање може да се прилагоди преку контрола на апликацијата. Вграден звучник за микрофон - Чиста безбедносна камера обезбедува јасно видео и снимање, а исто така овозможува и говорни повици, вграден звучник за микрофон.

Параметри на производот

Item Type:
Light Bulb Security Camera
Material:
Plastic, metal
Gross Weight:
256g / 9.0oz
Resolution:
1280x720
Pixels:
2 million pixels
Rotating Degree:
Horizontal
Video Encoding:
H.264
WiFi:
Support IEEE802.11b g N wireless protocol
Package List:
1 x Host:
2 x Expansion Plug:
2 x Fixing Screw:
1 x Reset Pin:
1 x Manual:
Слична стока