.

.

Клиспид Појас Црн Фитнес Тренинг За Напојување Назад В Пондерирано Бодибилдинг Нагоре Натопи За Вежбање Јачина На Бравата Јачина На Железо Професионален Појас По?

Клиспид Појас Црн Фитнес Тренинг За Напојување Назад В Пондерирано Бодибилдинг Нагоре Натопи За Вежбање Јачина На Бравата Јачина На

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

ПОЈАС ЗА ПОДДРШКА на ГРБОТ Изработени Од материјали За цврстина и издржливост за да се обезбеди удобност за време на сериозна обука, мерач на челични синџири и токи кои можат да издржат до 200 килограми или повеќе РЕМЕНОТ за ПОВЛЕКУВАЊЕ користи Безбедносна брава, поврзување од типот на тока, лесна за употреба и расклопување, прецизна нишка за шиење, цврсто шиење, не е лесно да се испушти, дебел и стабилен интерфејс , најлонска лента и дебел хардвер, голема тежина може да се суспендира на крајот од ланецот. ПОЈАС ЗА ПОДДРШКА за ПОВЛЕКУВАЊЕ важен дел од вашиот атлетски живот, градење мускулна маса и побрзо гледање резултати. Погоден за склекови, повлекувања, вкрстени вклопувања, спортисти, скокови и разни вежби. Има поддршка за ограничување на болките во грбот. НАРАКВИЦА СО ТЕЖИНА Суштински дел од вашиот животен век, градење мускулна маса и побрзо гледање на резултатите. ПОЈАС ЗА ПОДДРШКА на ГРБОТ Изработени Од материјали За цврстина и издржливост за да се обезбеди удобност за време на сериозна обука, мерач на челични синџири и токи кои можат да издржат до 200 килограми или повеќе. РЕМЕНОТ за ПОВЛЕКУВАЊЕ користи Безбедносна брава, поврзување од типот на тока, лесна за употреба и расклопување, прецизна нишка за шиење, цврсто шиење, не е лесно да се испушти, дебел и стабилен интерфејс , најлонска лента и дебел хардвер, голема тежина може да се суспендира на крајот од ланецот. ПОЈАС ЗА ПОДДРШКА за ПОВЛЕКУВАЊЕ важен дел од вашиот атлетски живот, градење мускулна маса и побрзо гледање резултати. Погоден за склекови, повлекувања, вкрстени вклопувања, спортисти, скокови и разни вежби. Има поддршка за ограничување на болките во грбот. НАРАКВИЦА СО ТЕЖИНА Суштински дел од вашиот животен век, градење мускулна маса и побрзо гледање на резултатите.

Параметри на производот

Слична стока