.

.

Тодмоми Мојата Слика Туш Декор Дрво Срце Потсетник, Душо Планер Направи Сам За Семејството Роденден Календар, Дрвени Датуми Пријатели См Декоративна Табла Со Обли?

Тодмоми Мојата Слика Туш Декор Дрво Срце Потсетник, Душо Планер Направи Сам За Семејството Роденден Календар, Дрвени Датуми Пријатели См

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

СЕМЕЈНА РОДЕНДЕНСКА КАЛЕНДАРСКА ПЛОЧАИсклучителна изработка,, не е лесно да се ДРВО КАЛЕНДАР плакетаПриродниот и свеж стил, лесен за привлекување внимание на народите, може да игра многу добар декоративен ефект. ПОТСЕТНИК ЗА РОДЕНДЕНСКИ КАЛЕНДАРНаправено Од дрвен материјал, кој е и безбеден за долга употреба. ТАБЛА ЗА ПОТСЕТУВАЊЕ НА КАЛЕНДАРОТНАПРАВЕНО ВАРДАР : дрвениот материјал ја прави таблата со календари да изгледа поцврсто и поуметничко, направете прекрасен начин Да ги следите Семејните Родендени. КАЛЕНДАР 2022тоа ќе биде добра можност за вас да ги придружувате вашите деца и семејства. Лесно се собира без потребни алатки. СЕМЕЈНА РОДЕНДЕНСКА КАЛЕНДАРСКА ПЛОЧАИсклучителна изработка,, не е лесно да се. ДРВО КАЛЕНДАР плакетаПриродниот и свеж стил, лесен за привлекување внимание на народите, може да игра многу добар декоративен ефект. ПОТСЕТНИК ЗА РОДЕНДЕНСКИ КАЛЕНДАРНаправено Од дрвен материјал, кој е и безбеден за долга употреба.

Параметри на производот

Слична стока