.

.

Mobestech Кутија-ниво Микробранова Печка За Пикник Возрасни Работат Протекување Контејнер Ручек Преносни Bento Креативни Првично Патување Пластични Печка Храна Храна Ј?

Mobestech Кутија-ниво Микробранова Печка За Пикник Возрасни Работат Протекување Контејнер Ручек Преносни Bento Креативни Првично Патување

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ЈАПОНСКА КУТИЈА за РУЧЕК Designed Дизајниран Со изглед На тока, што може да ја одржува вашата храна свежа и нема да истече БЕНТО КУТИЈА ОТПОРНА на ИСТЕКУВАЊЕ Designed Дизајнирани За секојдневна погодност, овие здрави кутии за ручек се безбедни за миење садови за чистење што заштедува време!. БЕНТО КУТИЈА КОНТЕЈНЕРИ контејнерите за ручек се направени од пп и нерѓосувачки челик, материјали за храна за пакување здрава храна. МИКРОБРАНОВА КУТИЈА за РУЧЕК Изработен Од пп материјал, безбеден, практичен и може да биде долго време. ДЕТСКА КУТИЈА за РУЧЕК Изработени од материјали, , здрави и сигурни и можат да користат долго време. ЈАПОНСКА КУТИЈА за РУЧЕК Designed Дизајниран Со изглед На тока, што може да ја одржува вашата храна свежа и нема да истече. БЕНТО КУТИЈА ОТПОРНА на ИСТЕКУВАЊЕ Designed Дизајнирани За секојдневна погодност, овие здрави кутии за ручек се безбедни за миење садови за чистење што заштедува време!. БЕНТО КУТИЈА КОНТЕЈНЕРИ контејнерите за ручек се направени од пп и нерѓосувачки челик, материјали за храна за пакување здрава храна. МИКРОБРАНОВА КУТИЈА за РУЧЕК Изработен Од пп материјал, безбеден, практичен и може да биде долго време. ДЕТСКА КУТИЈА за РУЧЕК Изработени од материјали, , здрави и сигурни и можат да користат долго време. Пакет Листа 1 х Бенто Кутија Карактеристики-Големина : 19, 00Х11, 00Х6, 00см/7, 47Х4, 32Х2, 36во Држачот За Ручек. - Оваа кутија за ручек бенто е во пренослив дизајн и не зафаќа премногу простор за складирање контејнер За Ручек За Пикник. - Контејнерите за ручек се направени од пп, материјали за храна за пакување здрава храна за Да одат На Училишен Ручек Бенто Кутија.

Параметри на производот

Слична стока