.

.

Бар букви Неонски знак, LEMINOSIS LED бар букви во облик на светла знаци, униформа луминисценција LED неонски знак за декорација на простории за игри во спална соба, Детски

Бар букви Неонски знак, LEMINOSIS LED бар букви во облик на светла знаци, униформа луминисценција LED неонски знак за декорација на

DEN 1060.80

Пристапност
Залиха

Лесно инсталирање - - има висечки дупки на панелот, кои можат да се обесзат на wallидот или да се стават на масата, полицата, ноќниот штанд Создадете атмосфера - може да се користи како семејна соба, бар, празнична свадба, забава, градина, Божиќна забава. Ниска потрошувачка на енергијаЗаштеда на енергија и заштита на животната средина, користете LED извор на мека светлина, ултра ниска потрошувачка на енергија и неискористена светлина. Двојно напојување - - Неонската светлина се напојува со USB или 3 батерии на АА (не вклучувајќи батерии), може да се наплати од банка за напојување или од приклучок со USB порта. Прилагодлива осветленост - Повратната контрола може да се користи за прилагодување на различни режими на осветлување, како и осветленост на светлината. Лесно инсталирање - - има висечки дупки на панелот, кои можат да се обесзат на wallидот или да се стават на масата, полицата, ноќниот штанд. Создадете атмосфера - може да се користи како семејна соба, бар, празнична свадба, забава, градина, Божиќна забава. Ниска потрошувачка на енергијаЗаштеда на енергија и заштита на животната средина, користете LED извор на мека светлина, ултра ниска потрошувачка на енергија и неискористена светлина. Двојно напојување - - Неонската светлина се напојува со USB или 3 батерии на АА (не вклучувајќи батерии), може да се наплати од банка за напојување или од приклучок со USB порта. Прилагодлива осветленост - Повратната контрола може да се користи за прилагодување на различни режими на осветлување, како и осветленост на светлината.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Neon Light
Material:
PVC
Color:
Blue, Purple, Pink, Multicolor(Optional)
Size:
Approx.56x24x2cm/22x9.4x0.8in
Weight:
Approx.707g/24.9oz
Power Supply:
USB power supply or 3 x AA batteries (battery not include)
Remote Control Battery Model:
1 x button battery CR2025(Included) (with insulation sheet)
The remote control can control eight lighting modes and adjusts the brightness of the lights:
Package List:
1 x Neon Light:
1 x Remote Control :
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Слична стока