.

.

Колостомија Кеси Покрива, 5 парчиња Колостомија Кеси Едно Парче За Еднократна Употреба Остомија Торба За Колостомија Илеостомија Стома Нега Колостомија Кеси Покр?

Колостомија Кеси Покрива, 5 парчиња Колостомија Кеси Едно Парче За Еднократна Употреба Остомија Торба За Колостомија Илеостомија Стома

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Безбеден За Употреба : Изработен Од мрежеста ткаенина, сунѓер, хартија и филм за да се обезбеди максимална издржливост, капаците за торбичка за остомија што се перат се сигурни и безбедни за употреба Издржливите резерви на остомија се удобност и доверба што ја заслужувате, залихи за остомија за нега на стома лесен за употреба. Залихи За одводна Колостомија : Вклучувајќи вкупно 5 парчиња едноделни кеси за колостомија за еднократна употреба на пакувањето, исполнувајќи ги вашите различни барања. Соодветна големина за луѓето да работат, издржливи резерви на остомија без да заземаат многу простор. Остомијата Обезбедува Добар Ефект На Прикривање : дизајн на боја на Кожа и добар ефект на прикривање, лист со активен јаглен дизајниран за отстранување на мирис и намалување на звукот на триење на облеката. Лесните навлаки за кеси за колостомија се убави за употреба пред спиење, што ви носи задоволувачко искуство. Торби за колостомија Удобни за Носење : Меки и попријатни за кожата, користејќи неткаен слој за прекрасно и удобно искуство при носење. Капакот на заштитната торба за остомија ви носи задоволувачко искуство, удобен и долготраен, лагер за торбичка за остомија е лесен за употреба. Остомија Колостомија Материјали : затворањето На Стегачот може ефикасно да спречи истекување, шасијата за адхезија не е алергична и нема преостаната адхезија. Кесите за колостомија од остомија се лесни за употреба, капаците за колостомија обезбедуваат дополнителна безбедност за време на секојдневните активности. Безбеден За Употреба : Изработен Од мрежеста ткаенина, сунѓер, хартија и филм за да се обезбеди максимална издржливост, капаците за торбичка за остомија што се перат се сигурни и безбедни за употреба. Издржливите резерви на остомија се удобност и доверба што ја заслужувате, залихи за остомија за нега на стома лесен за употреба. Залихи За одводна Колостомија : Вклучувајќи вкупно 5 парчиња едноделни кеси за колостомија за еднократна употреба на пакувањето, исполнувајќи ги вашите различни барања. Соодветна големина за луѓето да работат, издржливи резерви на остомија без да заземаат многу простор. Остомијата Обезбедува Добар Ефект На Прикривање : дизајн на боја на Кожа и добар ефект на прикривање, лист со активен јаглен дизајниран за отстранување на мирис и намалување на звукот на триење на облеката. Лесните навлаки за кеси за колостомија се убави за употреба пред спиење, што ви носи задоволувачко искуство. Торби за колостомија Удобни за Носење : Меки и попријатни за кожата, користејќи неткаен слој за прекрасно и удобно искуство при носење.

Параметри на производот

Item Type:
Colostomy Bag
Material:
Mesh Cloth + Sponge + Paper + Film
Quantity:
5pcs
Package List:
5 x Colostomy Bag:
1 x Measure Ruler Card :
1 x Clamp Closure:
1 x Adhesion Chassis:
Слична стока