.

.

Баоблаз 3 парчиња влекач со влекачи што виси кревет удобно кафез играчка за гекос миленичиња игуани

Баоблаз 3 парчиња влекач со влекачи што виси кревет удобно кафез играчка за гекос миленичиња игуани

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Материјал со растителни влакна, мек, но многу здрав и издржлив, удобен и искачувачки дневник што ќе се рептили Погоден за аноли, брада, гекос, игуани, ракови од пустиници и многу други. Кога ќе го инсталирате на наклон, лежиштето може да му овозможи на вашето домашно милениче да се прилагоди со тоа што ќе се приближи од сонцето. Одлично за употреба со арбореални и копнени видови на влекачи. Овозможува удобно, покачено место за влекачи. Производите од слама изработени од рачно ткаени тиква трева, водена трева, пченкарен трици, итн. Неизбежно ќе имаат мали зглобови и мали закопчиња, но тоа не влијае на неговиот изглед и рустикални карактеристики, затоа што тоа е потрага по едноставен рустикален стил, па така Изгледот ќе изгледа малку груб. Материјал со растителни влакна, мек, но многу здрав и издржлив, удобен и искачувачки дневник што ќе се рептили. Погоден за аноли, брада, гекос, игуани, ракови од пустиници и многу други. Кога ќе го инсталирате на наклон, лежиштето може да му овозможи на вашето домашно милениче да се прилагоди со тоа што ќе се приближи од сонцето. Одлично за употреба со арбореални и копнени видови на влекачи. Овозможува удобно, покачено место за влекачи. Производите од слама изработени од рачно ткаени тиква трева, водена трева, пченкарен трици, итн. Неизбежно ќе имаат мали зглобови и мали закопчиња, но тоа не влијае на неговиот изглед и рустикални карактеристики, затоа што тоа е потрага по едноставен рустикален стил, па така Изгледот ќе изгледа малку груб. Опис : - Материјал со влакна, мек, но многу здрав и издржлив, удобен и искачувачки дневник што ќе се рептили - погодни за аноли, брада, гекос, игуани, ракови од пустиници и многу други. - Кога ќе го инсталирате на наклон, лежиштето може да му овозможи на вашето домашно милениче да се прилагоди со приближување од сонцето.

Параметри на производот

- Material:
Seaweed
- Color:
As Shown
- Size #1:
Approx. 74 x x 2cm / 29.13 x 7.28 x 0.79inch
Package Includes:
3 Piece Reptile Hammock.:
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size:
Meanwhile, please be reminded that due to lighting effects, monitor brightness, contrast settings etc, there could be some slight differences in the color of the pictures and the actual item.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:
Слична стока