.

.

Ихвевуо С9А Торба за Документи 36х27х10см Огноотпорна Торба За Документи Домашна Канцеларија Безбедна Торба Со Торба За Заклучување Пари За Готовина Пренослива Торб?

Ихвевуо С9А Торба за Документи 36х27х10см Огноотпорна Торба За Документи Домашна Канцеларија Безбедна Торба Со Торба За Заклучување Пари За Готовина

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

?- Со Заклучување На Кодот За Приватност, Оваа огноотпорна торба е опремена со силна брава за кодови Осигурајте се дека вашите работи имаат подобра приватност. Совршен за патување, канцеларија и домашно складирање. Претходно поставеното 0-0-0, можете рачно да го промените кодот според вашите personal барања. ? Е лесен За Носење Торбата за складирање документи е полесна од обична торба за складирање. Дизајнот на ременот за багаж може да се закачи на куферот и да се носи со вас. Постои и рачка што може да се држи во вашата рака. Идеален како торба за безбедност при патување. ? Que водоотпорен И Огноотпорен Материјал Q овој производ е изработен од огноотпорен и водоотпорен материјал. Површинскиот материјал може да игра улога на огноотпорен и водоотпорен. Во случај на истекување на оган или вода надвор, може да игра улога на изолација и заштита, така што пламенот може да ја заобиколи торбата , за да се постигне улогата на заштита на документите внатре. ? Е полесно За Складирање Ако сте загрижени дека вашите вредни документи ќе бидат оштетени од пожар,или вашите документи се преполни, тоа ќе биде добар помошник за заштита на вашите вредни документи. Не само што можете да го ставите во вашиот дом, канцеларија, автомобил, безбедна кутија, ормар за складирање, туку можете да го однесете и на кампување, патување и разни активности на отворено. Се разбира, исто така, тоа ќе биде одличен божиќен подарок за тато.

Параметри на производот

Product Material:
Silicone Glass Fiber Cloth
Product Size:
36x27x10cm
Product Color:
Black
Scope of Application:
Documents, Contracts, Documents, Passports, Real Estate Certificates, etc
Note:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :
Слична стока