.

.

Андроид 11 Автомобил Стерео За Hyundai Elantra 2012 2013 Со Apple Carplay&засилувач; Android Auto, 9 Инчен Екран На Допир Автомобил Радио СО GPS WiFi Bluetooth FM/RDS Радио SWC Двојна USB/AUX-in+Резервна Каме?

Андроид 11 Автомобил Стерео За Hyundai Elantra 2012 2013 Со Apple Carplay&засилувач; Android Auto, 9 Инчен Екран На Допир Автомобил Радио

DEN 2191.36

Пристапност
Залиха

●Најновиот Android 11 И 9 Инчен Стерео За Автомобили● : радиото За Автомобили е совршено за Вашата Hyundai Elantra 2012 2013Автомобилско радио опремено со најновиот систем андроид 11, 1 GB RAM МЕМОРИЈА + 16 GB ROM, работи непречено на колеџи и универзитети. 9-инчен екран со 178° целосен агол на гледање, големина на екранот 228мм*218мм*130мм, уживајте во шарени слики со висока дефиниција. ●Компатибилен Со Apple Carplay И Android Auto : овој автомобил стерео поддржува автоматска функција Car Play/Android. Само поврзете СЕ ПРЕКУ USB ИЛИ Bluetooth, можете да ја проектирате содржината на вашиот телефон на големиот екран на домаќинот и можете да ги споделите вашите омилени видеа ОД 1080 P, слики со висока дефиниција итн. Лесно пристапувајте до вашиот телефон за да остварувате повици, да навигирате, да пуштате музика или да управувате со други апликации преку контролите На Siri/Google. ●FM/RDS Радио Приемник И Bluetooth® : со 18 претходно поставени функции за складирање. Функцијата Hi-Fi, квалитетот на звукот со висока верност, може совршено да го репродуцира звукот на музиката или видеото, што ќе ви го донесе најавтентичниот звук. Вградениот Bluetooth и микрофон ви овозможуваат да остварувате повици, да слушате музика, да навигирате на мапи и многу повеќе без контрола без раце.Прилагодливи звучни ефекти, кликнете за да внесете Звучни Ефекти за да ги прилагодите и поставите вашите омилени звучни ефекти. ●Вградена WIFI И GPS Навигација q : 9 инчен автомобил стерео За Hyundai Elantra 2012 2013 вграден Wi Fi модул, поддршка онлајн/офлајн мапи.Откако ќе се поврзете Со Wi Fi,можете да преземате, инсталирате и избришете преку илјадници апликации. Со wifi поврзан, Google Maps/Еве одиме/Waze/Navfree, итн може да се користи совршено, можете да одите каде сакате и никогаш повеќе да не се изгубите. €Контрола На Воланот &Ahd Камера За Заден Поглед : радиото на автомобилот го поддржува воланот на автомобилот за далечинско управување на радио панелот, вклучувајќи префрлување песни, префрлување канали, прилагодување на јачината на звукот, одговарање на повици итн., лесно можете да ја завршите операцијата додека возите. Опремен со камера ЗА заден поглед НА АХД со водоотпорен дизајн, Одличен ноќен вид и ултра широко видно поле од 170°. Кога се менува наназад, сликата за враќање на камерата AHD автоматски ќе се прикаже на екранот на допир.

Параметри на производот

Слична стока