.

.

Парчиња на вентилаторот на вентилаторот Mobestech биро 12 инчи пластични стои на вентилаторот на вентилаторот на вентилаторот на вентилаторот на вентилаторот на венти?

Парчиња на вентилаторот на вентилаторот Mobestech биро 12 инчи пластични стои на вентилаторот на вентилаторот на вентилаторот на вентилаторот

DEN 224.48

Пристапност
Залиха

Стр Пластика на вентилаторот- држач за вентилатор со додаток за електричен вентилатор за орев/ десктоп. Мини пластичен вентилатор- Дизајн на три лисја на лопати, погоден за електрични вентилатори од 300мм/ 12 инчи. Пластичен вентилатор на пропелерот- Отпорен и низок шум, не е лесен за време на употреба. Делови на сечилата на вентилаторот- изработени од високо квалитетен PP материјал, безбеден, мала тежина, издржлива за употреба. Сечила на вентилаторот на вентилаторот- дизајн на три лисја, низок шум и. Пластика на вентилаторот- држач за вентилатор со додаток за електричен вентилатор за орев/ десктоп. Мини пластичен вентилатор- Дизајн на три лисја на лопати, погоден за електрични вентилатори од 300мм/ 12 инчи. Пластичен вентилатор на пропелерот- Отпорен и низок шум, не е лесен за време на употреба. Делови на сечилата на вентилаторот- изработени од високо квалитетен PP материјал, безбеден, мала тежина, издржлива за употреба. Сечила на вентилаторот на вентилаторот- дизајн на три лисја, низок шум и. Пакетот вклучува 2 x карактеристики на вентилаторот - вистински дел за замена, погоден за вертикален вентилатор од 12 инчи/ 300мм или вентилатор на работната површина.

Параметри на производот

Слична стока