.

.

Solustre 2PCS чевли продавница за чевли, чиста решетка за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за високи потпетици за чевли за чевли за чевли, приказ за прика?

Solustre 2PCS чевли продавница за чевли, чиста решетка за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за високи потпетици за

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Метал со високи потпетици : не само што не влијае на визуелната убавина на чевлите, туку исто така помага во обликувањето на чевлите за подобро прикажување на чевлите Обичен штанд за чевли : Уникатен дизајн- Уникатниот дизајн на решетката за акрилни чевли може да ви помогне подобро да ги прикажете чевлите и да ги истакнете чевлите за да привлечете повеќе клиенти. Акрилен приказ на чевли : Идеален за прикажување на чевли во продавница за мало или трговски центри, магацин. Екран за обувки е приказ : За прикажување на чевли во продавница за мало или трговски центри ,. Држач за прикажување на чевли : Материјал : Ние користиме акрилен материјал, кој е многу лесен. Овој материјал е многу и може да биде за некое време. Во исто време, многу и безбедно. Метал со високи потпетици : не само што не влијае на визуелната убавина на чевлите, туку исто така помага во обликувањето на чевлите за подобро прикажување на чевлите. Обичен штанд за чевли : Уникатен дизајн- Уникатниот дизајн на решетката за акрилни чевли може да ви помогне подобро да ги прикажете чевлите и да ги истакнете чевлите за да привлечете повеќе клиенти. Акрилен приказ на чевли : Идеален за прикажување на чевли во продавница за мало или трговски центри, магацин. Екран за обувки е приказ : За прикажување на чевли во продавница за мало или трговски центри ,. Држач за прикажување на чевли : Материјал : Ние користиме акрилен материјал, кој е многу лесен. Овој материјал е многу и може да биде за некое време. Во исто време, многу и безбедно. Список на пакети 2 x Карактеристики на екранот за чевли - Големина : 17.

Параметри на производот

Слична стока