.

.

Лажица, 304 Нерѓосувачки Челик Еднократно Преносни Лажица Стапчиња За Јадење Во Собата Лесно Да Се Сфати Мазна Работ Лизга Доказ Лажица Стапчиња За Јадење За Канцел?

Лажица, 304 Нерѓосувачки Челик Еднократно Преносни Лажица Стапчиња За Јадење Во Собата Лесно Да Се Сфати Мазна Работ Лизга Доказ

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Мазен Рабвнимателно го полиравме работ на лажицата и стапчињата за јадење, правејќи го работ на производот многу мазен и покажувајќи ја текстурата на предметот Без боцки, без згура, без гребнатини на вашата кожа, можете да ја користите со доверба. Површината е светла како огледало, многу убава. Висококвалитетен МатеријалНашата лажица користи висококвалитетен нерѓосувачки челик, кој нема да испушти згура, нема необичен мирис, нема да го изгуби сјајот и деформацијата и ќе ја врати текстурата на предметот. Солиден и издржлив, тоа е вашиот прв избор дома. Широка употребаЕдноставна и модерна, совршена за домашна употреба, употреба на кафуле, употреба во ресторани итн. Нежен изглед совршено одговара со вашиот прибор за јадење и чаши. Најдобар подарок за пријателите и семејството. Идеален за Празнични Подароцинашите лажици се многу деликатно направени. Избравте соодветен подарок за вашите пријатели и тие ќе бидат воодушевени да го добијат. Погоден за сите видови фестивали, годишнини, родендени, загревање на куќата, свадбени подароци или други специјални прилики. Ergономска Рачкаоваа лажица Ја опремивме со удобна рачка, designedономски дизајнирана, лесна за разбирање, удобна за држење и не уморна долго време. Доказ за лизгање и нема да ви ги изгори рацете. Направете вашето искуство да се чувствува одлично. Мазен Рабвнимателно го полиравме работ на лажицата и стапчињата за јадење, правејќи го работ на производот многу мазен и покажувајќи ја текстурата на предметот. Без боцки, без згура, без гребнатини на вашата кожа, можете да ја користите со доверба. Површината е светла како огледало, многу убава. Висококвалитетен МатеријалНашата лажица користи висококвалитетен нерѓосувачки челик, кој нема да испушти згура, нема необичен мирис, нема да го изгуби сјајот и деформацијата и ќе ја врати текстурата на предметот. Солиден и издржлив, тоа е вашиот прв избор дома. Широка употребаЕдноставна и модерна, совршена за домашна употреба, употреба на кафуле, употреба во ресторани итн.

Параметри на производот

Condition:
100%Brand New
Material:
Stainless Steel
Size for chopsticks:
Approx.23*2*0.2cm/9.06*0.79*0.08inSize for spoon
Package List:
1* Spoon1* Chopsticks:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
Слична стока