.

.

Цилу Безбоен Комплет За Поправка На Вдлабнатини Допрете Надолу Пдр Метал, Пластични Алатки За Соборување Допрете Надолу Пенкало Со Гумени Глави Безбоен Сет За Рач?

Цилу Безбоен Комплет За Поправка На Вдлабнатини Допрете Надолу Пдр Метал, Пластични Алатки За Соборување Допрете Надолу Пенкало Со Гумени

DEN 303.84

Пристапност
Залиха

Безбоен Комплет За Поправка На Вдлабнатини Изработен Од Премиум Метал И Пластика, Тој Е Издржлив, Отпорен На Абење И Долготраен Пдр Алатки Овие Алатки Се Лесни, Погодни За Употреба И Замена. Безбоен Комплет За Поправка На Вдлабнатини Обично Се Користи Заедно Со Гумен Чекан И Помага Совршено Да Се Поправат Вдлабнатините И Вдлабнатините. Пдр Дент Поправка Допрете Надолу Пенкало Со Различни Форми Или Големини На Глави. Пдр Алатки Едноставно Се Применуваат На Метален Панел Или Лист За Поправка На Вдлабнатини. Може Да Се Користи На Каросеријата На Автомобилот, Фрижидерот, Телото На Машината За Перење. Безбоен Комплет За Поправка На Вдлабнатини Изработен Од Премиум Метал И Пластика, Тој Е Издржлив, Отпорен На Абење И Долготраен. Пдр Алатки Овие Алатки Се Лесни, Погодни За Употреба И Замена. Безбоен Комплет За Поправка На Вдлабнатини Обично Се Користи Заедно Со Гумен Чекан И Помага Совршено Да Се Поправат Вдлабнатините И Вдлабнатините.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Metal, Plastic
Color:
Shown as Picture
Total Length:
9.6cm/3.78in
Weight:
Approx. 63g/2.2oz
Package List:
1 * Set of Tap Down Pen with Heads:
Слична стока