.

.

Сликарство четка 141 парчиња легура кутија за сликање цртање уметнички комплет боја молив, креда пигмент четка за момчиња девојки деца подарок за уметност сликарст?

Сликарство четка 141 парчиња легура кутија за сликање цртање уметнички комплет боја молив, креда пигмент четка за момчиња девојки

DEN 7463.68

Пристапност
Залиха

Цела кутија четки за бои и бои што можат да се расплетуваат кога се отвораат Легура кутија, лесна за чување и употреба. Совршен подарок за деца. Цртежот е многу важно за да се стимулира нивната фантазија. Секое дете во светот треба да има можност да црта. Моливчиња во боја x 28, акварел бои x 24, масло пастели x 24, акварел пенкала x 30, четки x 4, моливчиња, палети x 2, еразари x 2, острилки за моливи x 1, прашина Фондација x 24. Цела кутија со бруши за бои и бруши и бруши за боја Бои што можат да се расплетуваат кога се отвораат. Легура кутија, лесна за чување и употреба. Совршен подарок за деца. Цртежот е многу важно за да се стимулира нивната фантазија. Секое дете во светот треба да има можност да црта. Моливчиња во боја x 28, акварел бои x 24, масло пастели x 24, акварел пенкала x 30, четки x 4, моливчиња, палети x 2, еразари x 2, острилки за моливи x 1, прашина Фондација x 24. Цела кутија со бруши за бои и бруши и бруши за боја Бои што можат да се расплетуваат кога се отвораат. Цртежот е многу важно за да се стимулира нивната имагинација.

Параметри на производот

Material:
plastic
Size:
One Size
Length:
34cm(13.39in)
Width:
23cm(9.06in)
Height:
8.5cm(3.35in)
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
A perfect ornament for home decoration, dining table or a gift to the loved ones. :
Слична стока