.

.

LED ламба за нокти, УВ лепила за лепак, ултравиолетово 3W USB LED виолетова светлина, машина за лекување за лекување на нокти за брзо сушење 3W ламба за сушење на гел за нок?

LED ламба за нокти, УВ лепила за лепак, ултравиолетово 3W USB LED виолетова светлина, машина за лекување за лекување на нокти за

DEN 413.28

Пристапност
Залиха

Агол : Цревото на ламбата за брзо сушење маникир може да се прилагоди под кој било агол, што може да светне слободно да се пече лепак Погоден за дома и салон : Маникир за фототерапија од маникир го олеснува примената на маникирите за себе и за вашите гости, погодна за употреба дома и во салони за нокти. Операција на едно копче : Вградено во батерија, 2 часа траење на батеријата, едно функционирање на едно копче, може да се заврши со прилагодување на вратот на ламбата за различни побарувања на агол. Брзо сушење : ламбата за фототерапија од маникир усвојува LED светло -чипови и светло за тајминг на 60 -тите, што совршено ја решава налепницата за нокти. Анти гребнатини : Школка на ламбата за фототерапија е изработена од ABS материјал, кој е анти -капка, анти -гребење, отпорна на абење и лесен. Агол : цревото на ламбата за брзо сушење маникир може да се прилагоди под кој било агол, што може да светне слободно да се пече лепак. Брзо сушење : ламбата за фототерапија од маникир усвојува LED светло -чипови и светло за тајминг на 60 -тите, што совршено ја решава налепницата за нокти. Анти гребнатини : Школка на ламбата за фототерапија е изработена од ABS материјал, кој е анти -капка, анти -гребење, отпорна на абење и лесен.

Параметри на производот

Item Type:
Gel Polish Dryer
Power:
3W
Battery type:
Lithium ion battery (Shipped with built in battery)
Battery capacity:
1000mAh
Number of light chips:
1pcs
Package List:
1 x Nail Lamp:
1 x USB Cable:
1 x Manual:
Слична стока