.

.

ZHENGGUIFANG ZGF-BR Поттикне Опрема Pinion 20theats Mod 1.5 Создаден 8/10/12/15mm Десни Заби 45 Челик Позитивни Опрема Цпу Решетката Пренос Мотор

ZHENGGUIFANG ZGF-BR Поттикне Опрема Pinion 20theats Mod 1.5 Создаден 8/10/12/15mm Десни Заби 45 Челик Позитивни Опрема Цпу Решетката Пренос

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Пакет Листа : 1pc Поттикне Опрема (Број на заби * модул + број на заби * модул) / 2 = централно растојание. На пример : 1, 5М20Т СО 50Т (1.5 * 50) = 105/2 = централно растојание 52. Менувачот е изработен од 45# челик, а површината можеби со ' рѓа на некои стврднати брзини. Толеранцијата на внатрешната дупка на менувачот е позитивна 0-0, 03, со дупка за заклучување; Сериите со различни параметри може малку да се променат, ве молиме преовладувајте во натура. Список на пакети : 1 парче Запчаник запчаникот е изработен од 45# челик, а површината можеби со ' рѓа на некои стврднати брзини.Висока моќност на пренос, долг век на траење, стабилно работење, висока сигурност и постојан сооднос на пренос.Толеранцијата на внатрешната дупка на менувачот е позитивна 0-0, 03, со дупка за заклучување.Сериите со различни параметри може малку да се променат, ве молиме преовладувајте во натура.

Параметри на производот

Слична стока