.

.

Огледало за Туширање без магла за Бричење Со Држач За Бричење, Надградено Вшмукување Со Вртење Од 360° И Површина Отпорна На Кршење Против Магла И Огледало За Тушира?

Огледало за Туширање без магла за Бричење Со Држач За Бричење, Надградено Вшмукување Со Вртење Од 360° И Површина Отпорна На Кршење Против Магла

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Пакет АСИН - 1 Б09ММЛП7КФ Огледало За Туширање Без Магла За Бричење со Држач за Брич, Надградено Вшмукување Со Вртење Од 360° и Површина Отпорна На Кршење Против Магла (Бела) Пакет АСИН-2 Б08П2Д8КК6 Огледало За Туширање Без Магла За Бричење со Кука За Висечка И Отпорна На Магла Површина, Наполнете Ја Задната Комора/Резервоар со Топла Вода За Бричење Без Магла (Црна (Правоаголна)). Кога ги купувате и двете, ги добивате двете огледала за помалку!. За разлика ОД ДРУГИТЕ ЕВТИНИ ОГЛЕДАЛА ЗА ТУШИРАЊЕ што се продаваат на друго место, ова тркалезно огледало за туширање доаѓа СО УНИКАТЕН ДВОЕН ДИЗАЈН ПРОТИВ МАГЛА што го ПРАВИ БРИЧЕЊЕТО ВО МАГЛА ЛЕСНО ПИЗИ. Да, ова огледало не само што доаѓа СО ОБЛОГА ПРОТИВ МАГЛА, туку можете ДА ДОДАДЕТЕ И ТОПЛА ВОДА во ВГРАДЕНИОТ РЕЗЕРВОАР за ДВОЈНА ЗАШТИТА од МАГЛА. Топлата вода во комората го загрева огледалото одзади спречувајќи таложење магла.

Параметри на производот

Слична стока