.

.

Solustre 5pcs Силиконски сад за капакот на силиконски држач силиконски сад рачка ракав силиконски тави за тенџере запчиња за ракави тава тава држач за зафаќање гума за т?

Solustre 5pcs Силиконски сад за капакот на силиконски држач силиконски сад рачка ракав силиконски тави за тенџере запчиња за ракави

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Силикон Подлога за тенџере- Одлична занаетчија, нежна форма, добра текстура, убав изглед, модерен и уникатен. Покрив за рачка за тенџере- повеќето видови на рачка за тенџере, лесни за ставање и обезбедување доволно зафат за одржување на безбедноста. Покрив за рачка со тава што не се лизга- Висок отпор со одлична- и не-лизгачка функција, што може да биде како за вас да носите топло тенџере. Покрив со топла тава за рачка- Не-лизгачки дизајн : Ергономски дизајн, лесен за зафаќање на држачот за рачка за силиконска помош. Покрив за рачката на тавата-капакот на рачката на силиконскиот тенџере има дизајн што не се лизга на површината и внатре, што го подобрува зафатот на раката и триењето помеѓу рачката и капакот. Подлога за тенџере- Одлична занаетчија, нежна форма, добра текстура, убав изглед, модерен и уникатен. Покрив за рачка за тенџере- повеќето видови на рачка за тенџере, лесни за ставање и обезбедување доволно зафат за одржување на безбедноста. Покрив за рачка со тава што не се лизга- Висок отпор со одлична- и не-лизгачка функција, што може да биде како за вас да носите топло тенџере. Покрив со топла тава за рачка- Не-лизгачки дизајн : Ергономски дизајн, лесен за зафаќање на држачот за рачка за силиконска помош. Покрив за рачката на тавата-капакот на рачката на силиконскиот тенџере има дизајн што не се лизга на површината и внатре, што го подобрува зафатот на раката и триењето помеѓу рачката и капакот. Список на пакети 5 x Почетни карактеристики на рачката на тенџерето - одлична изработка, нежна форма, добра текстура, убав изглед, модерен и уникатен капакот на рачката за тенџере.

Параметри на производот

Слична стока