.

.

Nianxinn Половината Пакети Медицинска Сестра Про Пакет, Медицинска Сестра Чанта За Складирање Мултифункционална Медицинска Сестра Чанта За Складирање, Практична Тор?

Nianxinn Половината Пакети Медицинска Сестра Про Пакет, Медицинска Сестра Чанта За Складирање Мултифункционална Медицинска Сестра

DEN 816.48

Пристапност
Залиха

Главниот оддел со патент ги држи секојдневните најважни работи додека сте надвор на патеката или трчате Издржлив Материјал : изработен од висококвалитетен водоотпорен најлон и издржлива кожа. чантите за чување џеб за медицинска сестра се тенки, компактни и отпорни на кинење. Водоотпорна : торбата има добар водоотпорен ефект и е многу погодна за надворешна употреба, а нејзината површина не е лесно да се добие прашина и лесна за чистење. Голем капацитет : совршен комплет за нега за складирање на често користени предмети за нега како што се пенкала, маркери, ножици за завој итн. Лесен за носење : дизајнот на чантата со ремен кој може директно да се закачи преку појасот на половината на половината, а може да се закачи и на ранецот, што е погодно за носење. Главниот оддел со патент ги држи секојдневните најважни работи додека сте надвор на патеката или трчате. Издржлив Материјал : изработен од висококвалитетен водоотпорен најлон и издржлива кожа. чантите за чување џеб за медицинска сестра се тенки, компактни и отпорни на кинење. Водоотпорна : торбата има добар водоотпорен ефект и е многу погодна за надворешна употреба, а нејзината површина не е лесно да се добие прашина и лесна за чистење.

Параметри на производот

Type:
nurse Tool bag
Quantity:
1 pc
Material:
nonwovens
Color:
black/gray
Size:
25*16cm/9.83*6.29inch(L*W*H)
Net weight:
220g/7.76oz
Package:
1*nurse tool bag:
If you would have any questions, please feel free to contact us. we will Try our best to make the things right for you! :
Слична стока