.

.

Паметни Часовници За Мажи Жени, Фитнес Тракер Со Екран На Допир Од 1,28 Инчи, Тракер За Активност Со Педометар, Контрола На Музичка Камера и Будилник, ip68 Водоотпорен к?

Паметни Часовници За Мажи Жени, Фитнес Тракер Со Екран На Допир Од 1,28 Инчи, Тракер За Активност Со Педометар, Контрола На Музичка

DEN 1366.40

Пристапност
Залиха

Режими со повеќе спортови : поддржете 8 професионални спортски режими како што се пешачење/трчање/возење велосипед/качување/фудбал/кошарка/пинг-понг/бадминтон, придружувајте се на вежбање, секогаш разбирајте ја сопствената спортска состојба и создадете посовршено јас Bluetooth повик со висока дефиниција : часовникот поддржува синхронизација на Bluetooth повици/дијалпа/контакти/записи за повици со мобилниот телефон. Можете да ги видите информациите за повик со кревање рака. Кога не е погодно да одговорите на повикот, можете директно да одбиете да слушате. Синхронизација на потсетници за пораки во реално време : Поддржува притискање на содржина на социјални пораки во реално време, како ШТО СЕ СМС, QQ, We Chat и синхронизација со мобилни телефони без да пропуштите важни пораки. Bluetooth музика со висока дефиниција : префрлете се нагоре и надолу, паузирајте, пуштајте, слушајте музика без ограничувања без да го извадите телефонот, исто така можете лесно да ја префрлите песната што сакате да ја слушате и да ја репродуцирате локално на часовникот. IP68 водоотпорен и отпорен на прашина : ip68 професионален водоотпорен, миење раце, часовник за дожд сепак нормална употреба, лесен за употреба во различни средини, ве придружува да одите понатаму. Режими со повеќе спортови : поддржете 8 професионални спортски режими како што се пешачење/трчање/возење велосипед/качување/фудбал/кошарка/пинг-понг/бадминтон, придружувајте се на вежбање, секогаш разбирајте ја сопствената спортска состојба и создадете посовршено јас. Bluetooth повик со висока дефиниција : часовникот поддржува синхронизација на Bluetooth повици/дијалпа/контакти/записи за повици со мобилниот телефон. Можете да ги видите информациите за повик со кревање рака. Кога не е погодно да одговорите на повикот, можете директно да одбиете да слушате. Синхронизација на потсетници за пораки во реално време : Поддржува притискање на содржина на социјални пораки во реално време, како ШТО СЕ СМС, QQ, We Chat и синхронизација со мобилни телефони без да пропуштите важни пораки. Bluetooth музика со висока дефиниција : префрлете се нагоре и надолу, паузирајте, пуштајте, слушајте музика без ограничувања без да го извадите телефонот, исто така можете лесно да ја префрлите песната што сакате да ја слушате и да ја репродуцирате локално на часовникот.

Параметри на производот

Color:
black, pink, khaki
Applicable people:
ladies
Compatible system:
fully compatible
Screen size:
1.28 inches full circle full color full viewing angle TFT
Interface:
USB 2.0
Screen material:
glass cover
Product size:
diameter 44mm*thickness 9.6mm
Screen resolution:
240*240
Wristband material:
silicone
Communication type:
no card
Charging method:
seat type charger
Waterproof rating:
IP68 waterproof
Functions:
Bluetooth call, music control, multiple dial switching (support 4D dynamic dial, 10+ dials), pedometer, calories, multi-sports mode, message reminder, sedentary reminder, alarm clock, alarm clock, stopwatch, do not disturb mode , Raise the wrist to brighten the screen, find the mobile phone, take a photo control, etc.
Packing list:
Watch*1:
Charger*1:
Manual *1:
Notice:
Due to the influence of light, the color of the picture may be different from the actual product, please refer to the actual product :
Слична стока