.

.

40 ПАРЧИЊА Налепници За Автомобили Блескави Налепници За Центар На Тркала Налепници За Автомобили, Светлечки Налепници За Автомобили За Ноќно Возење, Налепници Со ?

40 ПАРЧИЊА Налепници За Автомобили Блескави Налепници За Центар На Тркала Налепници За Автомобили, Светлечки Налепници За Автомобили За Ноќно

DEN 111.84

Пристапност
Залиха

®Центар За Тркала Рефлектирачки Налепници : ноќе Или во темна средина, овие рефлектирачки налепници со висока видливост се издвојуваат на патот, ја рефлектираат светлината кон возачите, забележливи и ги потсетуваат да држат дистанца, да ја подобрат безбедноста при возењето ●Висок Рефлектирачки Ефект : Дизајн со анти-ултравиолетова обвивка со растворувач, силен рефлектирачки ефект, може да го рефлектира целиот извор на светлина, вклучувајќи светла и сончева светлина на возилото, очигледен предупредувачки ефект; Водоотпорен, не е лесен за кршење или пукање, не е лесен за бледнеење и има долг работен век, издржлив и сигурен. ●Универзални Налепници За Раб На Тркала : Широко се применуваат, одговараат на повеќето мотоцикли, велосипеди/велосипеди, автомобили. Комплет налепници има 40 парчиња, 5 парчиња се доволни за раб. Ширината на налепницата е 8мм, со доволна видливост. ●Лесна Инсталација : рефлектирачките налепници се исечени на поединечни 40 парчиња и направени во закривени делови, што совршено се вклопува со тркалезни бандажи. Можете лесно да го залепите директно на Работ на гумата на тркалото на автомобил, мотоцикл или велосипед. Ве молиме обрнете внимание на чекорите за користење.Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. ®Центар За Тркала Рефлектирачки Налепници : ноќе Или во темна средина, овие рефлектирачки налепници со висока видливост се издвојуваат на патот, ја рефлектираат светлината кон возачите, забележливи и ги потсетуваат да држат дистанца, да ја подобрат безбедноста при возењето. ●Висок Рефлектирачки Ефект : Дизајн со анти-ултравиолетова обвивка со растворувач, силен рефлектирачки ефект, може да го рефлектира целиот извор на светлина, вклучувајќи светла и сончева светлина на возилото, очигледен предупредувачки ефект; Водоотпорен, не е лесен за кршење или пукање, не е лесен за бледнеење и има долг работен век, издржлив и сигурен.

Параметри на производот

Слична стока